x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Si-au facut viata grea

STEAUA - Si-au facut viata grea

05 Mai 2005   •   00:00

Ros-albastrii au mai bifat o evolutie mediocra, starnindu-i patronului Gigi Becali o noua reactie de nemultumire, pentru ca simte rasuflarea urmaritoarelor.



  • de SORIN ANGHEL, MIHAI IGIROSANU

  • REVENIRE. La Iasi, Mihai Stoica s-a aflat iar alaturi de Walter Zenga pe banca tehnica
    Inaintea celor doua deplasari de la Iasi si de la Galati, conducerea Stelei si-a planificat obtinerea a patru puncte. Numai ca ros-albastrii mizau mai mult pe o victorie in fata Politehnicii decat pe un succes contra Otelului. "Cand nu joci fotbal, nu poti sa castigi", a spus Becali dupa incheierea meciului din Dealul Copoului.

    CONFLICT. Surse din interiorul gruparii din Ghencea sustin ca inaintea partidei de la Iasi, in vestiar, intre antrenorul Walter Zenga si portarul Vasili Hamutovski ar fi avut loc un schimb dur de replici. Internationalul bielorus i-ar fi reprosat italianului ca nu il foloseste decat atunci cand n-are alte solutii, dand ca exemplu meciul din Ghencea, contra Sportului, cand Martin Tudor a fost suspendat.

    PROBLEME. Pe langa evidenta stare de oboseala, antrenorul Walter Zenga se va confrunta si pentru meciul de duminica, impotriva Otelului, cu o criza in compartimentul ofensiv. Pe langa Daniel Oprita, operat, ros-albastrii nu-l vor putea utiliza din nou, mai mult ca sigur, pe Laurentiu Dinita. Acesta va primi astazi un raspuns clar din partea medicilor, dar sansele ca el sa se refaca sunt extrem de reduse. Lotul Stelei va pleca sambata dupa-amiaza spre Galati, cu autocarul, urmand a fi asteptat la fata locului de catre presedintele executiv Mihai Stoica. Acesta a plecat inca de miercuri seara la Galati, imediat dupa incheierea jocului de la Iasi.

    STOICHITA. Antrenorul Otelului, adversara de duminica a Stelei, Mihai Stoichita, a tinut sa infirme ieri faptul ca galatenii vor evolua contra liderului Diviziei A pentru Dinamo sau pentru Rapid: "Noi jucam pentru noi, nu vrem sa ajutam nici pe Steaua, nici pe Rapid sau pe Dinamo. Noi incercam sa batem tot. Nu am reusit in Giulesti, poate vom reusi in fata Stelei. In nici un caz, Otelul nu face cadouri nimanui", a subliniat Stoichita. Se pare totusi ca galatenii vor primi bonusuri financiare din partea urmaritoarelor Stelei pentru a incurca duminica trupa lui Zenga.

    AMBITIE
    Fost adversar al Stelei in lupta pentru titlu, pe vremea cand imbraca tricoul Rapidului, fundasul Otelului, Stefan Nanu, a precizat: "Meciul cu Steaua e cel mai important pentru noi. Vom face tot ce putem ca sa-l castigam. Eu personal nu incerc sa inving in partida de duminica pentru Rapid, ci pentru Otelul, deoarece deja ne aflam la un periculos «-5»". De partea cealalta, stelistii se tem cel mai mult de calitatea precara a gazonului de pe Stadionul "Dunarea", acolo unde, in tur, Dinamo si Rapid au cedat.
    ×
    Subiecte în articol: sport