x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - VILLARREAL / Se joaca pe 16 si 20 martie

STEAUA - VILLARREAL / Se joaca pe 16 si 20 martie

11 Mar 2005   •   00:00
STEAUA  -  VILLARREAL / Se joaca pe 16 si 20 martie

Amanata din cauza ninsorii abundente, confruntarea dintre Steaua si Villarreal, din optimile de finala ale Cupei UEFA, se va desfasura saptamana viitoare. Prima mansa va avea loc miercuri, in Ghencea, iar returul este programat duminica, pe "El Madrigal".

FLORIN GONGU, MIHAI IGIROSANU

CA LA SPORTURILE DE IARNA. Cei veniti joi seara in Ghencea s-au "bucurat" de zapada, nu si de fotbal
Cu 45 de minute inainte de primul fluier al elvetianului Busacca, nimic nu parea sa perturbe desfasurarea meciului.

EVENIMENTE. In momentul declansarii viscolului si a ninsorii abundente, echipele ai iesit la incalzire. Au mai zabovit cateva minute, infruntand fulgii si vantul puternic, dupa care au fugit la vestiare, unde au asteptat cu emotie decizia UEFA. In prima faza, verdictul s-a amanat pentru ora 20:30, termenul prelungindu-se apoi cu inca o jumatate de ora. Dar terenul se acoperise cu 10 cm de zapada, iar ninsoarea nu-si pierduse din forta. In contact cu forul european, observatorul Mario Van der Ende a transmis ca UEFA insista ca partida sa se dispute vineri seara. Initial, jocul fusese amanat pentru vineri, la ora 16:00, hotarare care a starnit furia delegatiei spaniole. In urma discutiilor, la ora 21:24, cu acceptul UEFA, s-a decis ca Steaua - Villarreal sa aiba loc miercuri 16 martie, ora 20:00, iar returul pe 20 martie, de la 22:30.

REACTII. In numarul de ieri, cotidianul Marca noteaza ca Villarreal si-a impus punctul de vedere, in timp ce Steaua si UEFA ar fi agreeat varianta disputarii meciului a doua zi. "Noi va trebui sa amanam meciul de campionat cu Osasuna, care ar urma sa se joace pe 20. Multumim Stelei pentru intelegere, pentru ca si vineri ar fi existat riscul ca meciul sa fie suspendat din cauza ninsorii", a declarat presedintele ibericilor, Fernando Roig. De partea cealalta, stelistii nu au parut chiar multumiti. "Nu este bine ca s-a amanat meciul", a spus patronul Gigi Becali, in vreme ce presedintele executiv, Mihai Stoica a fost mai optimist: "Poate vom avea soarta Austriei Viena si vom obtine aceleasi rezultate", a declarat MM.

SUPORTERI
"Suporterii echipei Steaua, care au suportat zapada timp de doua ore si au cantat, au fost singurii care s-au opus negocierilor pentru suspendarea partidei. Pe stadion parea ca are loc o finala de Liga Campionilor. Mai era aproape o ora si jumatate pana la inceputul partidei si tribunele erau pline de suporteri. Ei, fara indoiala, au fost adevaratii eroi ai zilei. Si-au aratat dragostea fata de echipa intr-una dintre cele mai friguroase si neplacute nopti de care isi aduce aminte Bucurestiul. 28.000 de romani nu s-au miscat de la locurile lor si nu au incetat sa-si incurajeze echipa", a scris ieri El Periodico Mediterraneo.

PROGRAM
LPF a decis ieri ca derby-ul Steaua - Rapid, contand pentru etapa a 17-a a Diviziei A, se va disputa pe 13 aprilie, in timp ce partida Gloria Bistrita - Steaua va avea loc pe 6 aprilie. Partida cu Rapid a fost amanata deoarece pe 20 martie, data la care era programata inital, Steaua va juca returul de la Villarreal. De asemenea, FRF a decis ca, in urma amanarii meciului Steaua - Villarreal pentru 16 martie, sa modifice orele de disputare a partidelor din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, programate la aceeasi data. Astfel, meciul FC National - Dinamo se va disputa de la ora 16:00, iar Farul - "U" Craiova, se va juca de la ora 17:45.

BILETE
La meciul de miercurea viitoare, de la ora 20:00, suporterii Stelei nu vor putea intra pe stadion daca nu si-au pastrat marcile biletelor. Conducerea FC Steaua a decis ca accesul spectatorilor la meciul cu Villarreal, sa se faca astfel: intre orele 17:00 si 18:00 vor intra pe stadion posesorii de abonamente, iar intre orele 18:00 si 20:00 vor avea acces posesorii marcilor (cotoarelor) de bilete tiparite pentru partida care trebuia sa se dispute joi seara. Nu vor mai fi puse in vanzare alte bilete. "Fanii trebuie sa inteleaga ca nu putem gasi alta solutie", au declarat conducatorii ros-albastrilor.
×
Subiecte în articol: sport steaua villarreal