x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - VILLARREAL / "Steaua mai sperie doar cu numele!"

STEAUA - VILLARREAL / "Steaua mai sperie doar cu numele!"

08 Mar 2005   •   00:00
STEAUA  -  VILLARREAL / "Steaua mai sperie doar cu numele!"

In vreme ce presa spaniola pare sa desconsidere forta de joc a trupei lui Walter Zenga, pe care o considera doar un nume in istorie, stelistii sunt increzatori si nu se tem de Villarreal si de vedetele sale.

MIHAI IGIROSANU

TEMUT. Spaniolii se tem de Andrei Cristea (in echipament inchis), omul care a parafat eliminarea Valenciei din Cupa UEFA
Jurnalistii cotidianului Levante analizeaza jucatorii Stelei inaintea inclestarii de maine seara, dar pun accent mai mult pe traditia "ros-albastrilor".

RADIOGRAFIE. "Steaua mai sperie doar cu numele. Este departe de marea echipa care castiga in fata Barcelonei Cupa Campionilor Europeni, la penalty-uri, acum aproape doua decenii", noteaza Levante. In privinta echipei actuale, publicatia citata scrie: "Liderul echipei este internationalul de 36 de ani Dorinel Munteanu, care face legea, ajutat de un tanar talentat, Paraschiv. Un alt mare pericol vine de pe banda dreapta, unde se afla spectaculosul Oprita. Dinita si Cristea formeaza cuplul de atacanti. Primul este veteran si alunecos, celalalt are potential, calitati si e cel mai periculos. Internationalii Radoi si Ghionea sunt fundasii centrali, iar pe benzi sunt Ogararu si Marin, ultimul un alt veteran al echipei, 32 de ani, care aduce in joc experienta sa".

REACTII. Jucatorii Stelei par bine montati. "Sansele sunt 50-50. Meciul pleaca de la 0-0. Cel mai bun jucator al lor este Riquelme, care nu va juca joi, dar va reveni la retur. Eu cred ca, dupa ce am eliminat Valencia, suntem o echipa cunoscuta, mai ales in Spania, unde am jucat si cu Bilbao", a declarat Nicolae Dica. Daniel Oprita se situeaza cam pe aceeasi linie: "Am ajuns pana aici si trebuie sa dovedim inca o data ca avem valoare, ca putem trece si de Villarreal. Avem emotii, dar sper sa trecem peste ele si sa facem un meci bun".

OPTIMISM
Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a aratat optimist in privinta meciului de maine seara. "Valoric, Valencia e peste Villarreal, dar aceasta este o echipa buna. Daca ei au spus ca nu stiu nici un jucator de la noi, si eu pot sa spun acelasi lucru despre echipa lor. Pe mine nu ma intereseaza decat sa castige Steaua, nu ce jucatori are adversarul. Simt ca toata echipa este in forma si va face un meci mare", a declarat Becali.

ATAC
Gigi Becali s-a aratat extrem de iritat din cauza controalelor la care FC Steaua a fost supusa de catre Garda Financiara, la sugestia noului ministru de Finante, Ionut Popescu. "Nu ma intereseaza pe mine astfel de lucruri, de amenintari. Acestia sunt catelusi care latra, dar ursul merge mai departe. Asta, pentru ca nici macar caine nu pot sa-l fac pe ministrul Ionut Popescu, fiindca el nu e un dulau adevarat", a precizat liderul gruparii din Ghencea.

ADVERSAR
De la antrenamentul de luni seara al echipei Villarreal au lipsit opt jucatori, care s-au pregatit in sala de forta. Celor patru accidentati, Juan Pablo Sorin, Quique Alvarez, Sebastian Battaglia si Roger Garcia, in sala li s-au alaturat Hector Font, Marcos Senna, Javi Calleja si Javi Venta, dar acestia acuza probleme fizice minore. "Daca terenul va fi la fel ca la meciul cu Valencia, cred ca vom avea probleme. Va trebui sa ne adaptam", a declarat mijlocasul Josico.
×
Subiecte în articol: sport steaua