x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Mar 2009   •   00:00

5 martie 2009



GERMANIA
Atacantul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a refuzat oferta de a se transfera la echipa rusă Zenit Sankt Petersburg. "Mulţumesc clubului Zenit, dar vreau să rămân la Stuttgart. Cred în continuare că putem câştiga titlul în Germania. Totul este posibil, mai ales că lupta este extrem de strânsă în partea superioară a clasamentului", a spus Marica.

UTA
Oficialităţile arădene au soluţionat problemele financiare ale divizionarei secunde UTA, care va fi astfel programată în etapa viitoare, evitând retrogradarea. "Salvarea s-a realizat prin coagularea forţelor administrative, economice şi afective ale Aradului. Chiar dacă acest demers a prins viaţă foarte târziu şi cu preţul unor pierderi care puteau fi evitate, salutăm faptul că autorităţile şi o parte a mediului de afaceri arădean au înţeles că identitatea UTA e infinit mai importantă decât o pseudoperformanţă de moment", se notează într-un comunicat al Suporter Club UTA.

AL HILAL
Site-ul oficial al lui Al Hilal a scris ieri că secundul Cătălin Necula se va ocupa de pregătirea primei formaţii a clubului: "Echipa şi-a terminat pregătirile pentru meciul din etapa a 19-a. Cătălin Necula, tehnicianul primei echipe, s-a concentrat pe partea tactică. Apoi, jucătorii s-au antrenat doar pe o parte a terenului, printre ei aflându-se Al Qahtani şi Rădoi, care sunt apţi de joc". Potrivit unor surse din zona golfului, după incidentul de la finala Cupei Coroanei Prinţului, federaţia saudită nu mai vrea să-i permită lui Cosmin Olăroiu să antreneze în această ţară, iar Ministerul Informaţiilor a interzis publicarea numelui tehnicianului în presă.

"U" CRAIOVA
Jucătorii olteni vor evolua sâmbătă, contra Gloriei Bistriţa, cu gândul de a-i dedica victoria lui Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, care se află în Germania, unde se pregăteşte pentru un transplant de ficat. "Cristi este unul dintre cei mai emblematici suporteri, un senior al suporterilor Universităţii şi un tip pentru care Craiova este o adevărată religie", se arată într-un comunicat al clubului. În vârstă de 50 de ani, Minculescu suferă de o insuficienţă hepato-renală ereditară, care se manifestă prin apariţia unor chisturi în ficat şi rinichi. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport