x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Mar 2009   •   00:00

7 martie 2009



HANDBAL
Naţionala feminină a României a învins ieri cu scorul de 28-24 pe reprezentativa Muntenegrului în ultimul din cele trei meciuri programate în turneul din Danemarca. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Cristina Neagu (foto), care a înscris şase goluri. Anterior, România a disputat două jocuri în compania Danemarcei, câştigându-le pe amândouă cu 34-31 şi 35-32. Elevele antrenorului Radu Voina au plecat aseară în Germania, unde azi şi mâine vor juca două meciuri cu reprezentativa ţării gazdă.

BRONZ LA CE ATLETISM
Anca Heltne a câştigat medalia de bronz în proba de aruncare a greutăţii, în prima zi a Campionatelor Europene în sală de la Torino. Cea mai lungă aruncare a sportivei de la Farul Constanţa, care a împlinit 31 de ani la 1 ianuarie, a măsurat 18,71 de metri. Victoria a revenit Petrei Lammert (Germania), cu 19,66 de metri, performanţă care reprezintă cel mai bun rezultat mondial al sezonului. Ionuţ Vieru (400 m), Mirela Lavric şi Mihaela Neacşu (800 m) s-au calificat în semifinalele probelor respective. Ceilalţi atleţi români care au concurat ieri au fost eliminaţi încă din primele faze ale competiţiei.

ARABIA SAUDITĂ

Fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu, Al Hilal, a terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat în deplasare cu Al Shabab, contând pentru etapa a 19-a a campionatului saudit. Gazdele au deschis scorul în minutul 90, iar oaspeţii au egalat în prelungiri. La Al Hilal, care a fost condusă de pe bancă de Cătălin Necula, fostul secund al lui Olăroiu, Mirel Rădoi a jucat titular până în minutul 89, când a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. În urma acestui rezultat, Al Hilal a cedat şefia clasamentului rivalei Al Ittihad, care a dispus cu 2-0 de echipa pregătită de Ioan Andone, Al Ittifaq.

×
Subiecte în articol: sport