x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Mar 2009   •   00:00

8 martie 2009



VASLUI - IAŞI 2-0/NICHITA ACUZĂ DUR ARBITRAJUL
Preşedintele de onoare al lui Poli Iaşi, Gheorghe Nichita, susţine că arbitrul Georgian Ionescu a comis greşeli grave în partida pe care echipa sa a pierdut-o la Vaslui, scor 0-2: "Vasluiul a jucat mai bine două treimi din meci, per total, victoria lor este meritată, însă al doilea gol l-au înscris din ofsaid, iar nouă ne-a fost anulat un gol valabil. În loc de 2-0 putea fi 1-1".

FC BRAŞOV - STEAUA/SUPORTERII STELIŞTI SUNT INTERZIŞI
Războiul psihologic plecat de la nedisputarea partidei în nocturnă continuă cu interzicerea accesului în stadion a fanilor grupării din Ghencea. "Conducerea Stelei ne-a transmis că se dezice de fani la acest meci şi, în consecinţă, am pus bilete în vânzare în sectorul rezervat oaspeţilor", a declarat preşedintele braşovenilor, Dinu Gheorghe. Suporterii Stelei au reacţionat: "Ne-am cumpărat bilete pe cont propriu".

FC ARGEŞ - URZICENI/VOR SĂ PROFITE DE ABSENŢELE OASPEŢILOR
Antrenorul piteştenilor, Ionuţ Badea, speră într-o victorie în partida de azi, cu revelaţia din Urziceni, mai ales că gruparea ialomiţeană are multe absentţe în lot. "Deşi mă tem puţin de arbitraj, nu mă gândesc decât la victorie", a declarat tehnicianul lui FC Argeş. De partea cealaltă, fundaşul celor din Urziceni, George Galamaz, a precizat că se teme în special de Iulian Tameş.

STRANIERI/TRICĂ ÎŞI SUSŢINE FOŞTII COLEGI
Fostul mijlocaş al campioanei CFR Cluj, Eugen Trică, în prezent la Anorthosis Famagusta, este de părere că gruparea din Gruia va cuceri al doilea titlu consecutiv. "Cei de la Dinamo fac cea mai mare greşeală dacă se văd deja campioni. Noi nu ne gândeam sezonul trecut, când eram lideri detaşaţi, la grupele Ligii Campionilor", a spus cel poreclit "Jose".

ECHIPA NAŢIONALĂ/PROBLEME PENTRU CRISTI CHIVU
Veşti nu prea bune pentru selecţionerul Victor Piţurcă înaintea importantelor partide cu Serbia şi Austria din preliminariile CM din 2010. Concret, căpitanul "tricolorilor", Cristi Chivu, încă nu s-a refăcut după accidentarea suferită la ligamentele genunchiului stâng în urmă cu aproape două luni, neintrând în calculele lui Jose Mourinho la Inter Milano în partida de aseară, cu Genoa.

MEDIAŞ - DINAMO 1-1/"CÂINII" AU FOST SALVAŢI DE LAJOS
Liderul Ligii 1 s-a împiedicat ieri la Mediaş, deşi a avut un arbitraj potrivnic în persoana lui Tiberiu Lajos. După ce gazdele au deschis scorul prin Pârvulescu ('4), "centralul" din Timişoara a împins jocul spre poarta lui Vâtcă, N'Doye reuşind egalarea în minutul 19. Din acest moment au urmat trei situaţii în care trebuiau eliminaţi jucători ai lui Mircea Rednic. Prima, henţ ca ultim apărător al lui Moţi, penalty şi eliminare, apoi al doilea "galben" pentru Izvoranu şi Papa Malick.

×
Subiecte în articol: sport