x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

22 Mar 2009   •   00:00

22 martie 2009



IAŞI - BISTRIŢA/Tata Jean: "Nu retrogradăm!"
Gloria a luat un singur punct din 12 posibile în acest retur, dar venerabilul Jean Pădureanu rămâne încrezător. "Nu retrogradăm! Gloria nu are un program aşa de greu ca al celorlalte cinci echipe cu care ne luptăm la retrogradare", a spus preşedintele ardelenilor. "Mă mulţumeşte această victorie, nu însă şi prestaţia jucătorilor mei, vreau mai mult de la ei", a declarat antrenorul ieşenilor, Cristiano Bergodi. 

GAZ - URZICENI/Încă o victimă a medieşenilor
După ce a remizat cu Dinamo, la Mediaş, şi cu FC Timişoara, chiar pe "Dan Păltinişanu", trupa lui Cristi Pustai a mai făcut o victimă dintre echipele cu ştaif ale campionatului. Cel mai bun jucător al medieşenilor în victoria cu Urziceniul a fost portarul Cosmin Vâtcă, adus sub formă de împrumut în această iarnă de la Steaua. "Dacă la Steaua nu s-a putut să joc, am venit aici, unde este nevoie de mine", a declarat Vâtcă.  

CRAIOVA - CFR/Mititelu se teme de arbitraj
Mai mult decât de vizita campioanei României, patronului Universităţii, Adrian Mititelu îi este teamă de maniera de arbitraj a brigăzii care va conduce meciul de astăzi din Bănie. "M-am obişnuit ca arbitrajul să ne dezavantajeze. Ar fi o surpriză să ne arbitreze corect cu CFR Cluj. Nu sunt de acord cu cei care afirmă că un campionat se câştigă prin «departamentul butoane», arbitrii rămân însă pionii principali", a declarat Mititelu.

HANDBAL/Oltchim merge în semifinale
Fetele de la Oltchim s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi ieri au fost învinse, în deplasare, scor 30-28, de Gyor, în ultimul meci din grupa principală. Oltchim s-a clasat pe locul 2, după Gyor, şi va întâlni în penultimul act pe Hypo Viena sau pe Viborg. În Cupa Cupelor, la Galaţi, Oţelul a pierdut cu 28-22 returul din sferturi cu Larvik, fiind nevoită să părăsească întrecerea. În tur, Larvik câştigase cu 26-22.

BOX/Un apartament pentru Lucian Bute
Pugilistul Lucian Bute, care săptămâna trecută şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, în faţa columbianului Fulgencio Zuniga, a primit din partea Primăriei Galaţi un apartament cu trei camere, într-un bloc aflat pe Faleza Dunării. Acesta are o suprafaţă de 120 de metri pătraţi şi este evaluat la 150.000 de euro. Costul apartamentului a fost suportat în proporţie egală de Primărie şi de constructor.

RUGBY/"Stejari" doborâţi în ultimul minut
Reprezentativa României a pierdut cu 22-21 meciul cu Portugalia, disputat ieri la Bucureşti, contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor. Cu un minut înainte de final, "stejarii" conduceau cu 21-15, dar portughezii au întors rezultatul printr-un eseu transformat. În clasament România este a patra, după Portugalia, Georgia şi Rusia. Primele două clasate se califică la Cupa Mondială din 2011, iar ocupanta locului 3 merge la baraj.

×
Subiecte în articol: sport