x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Mar 2009   •   00:00

24 martie 2009



TRATATIVE LA RAPID
Omul de afaceri Fathi Taher a declarat ieri că discuţiile cu George Copos, în ceea ce priveşte achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Rapid, "merg în direcţia potrivită". "Am avut o întâlnire cu domnul Copos, dar nu s-a decis nimic. Dânsul a plecat în străinătate şi nu am avut mai mult timp pentru a intra în detalii. Dar miercuri ne întâlnim din nou şi vedem ce facem. Oricum, discuţiile merg în direcţia potrivită", a spus omul de afaceri iordanian. Taher susţine că este dispus să colaboreze cu acţionarul minoritar Jean Valvis, cel care şi-a anunţat, de asemenea, intenţia de a prelua pachetul majoritar al grupării giuleştene.

LUCE, LA FENER?
Mircea Lucescu ar fi dispus să preia conducerea tehnică a clubului Fenerbahce, în cazul în care actuala sa echipă, Şahtior Doneţk, ar fi eliminată din Cupa UEFA. Potrivit cotidianului Takvim, conducerea grupării din Istanbul a aflat că actualul antrenor, spaniolul Luis Aragones, negociază cu Atletico Madrid şi îl presează pe tehnician să îşi dea demisia. "Fenerbahce încearcă să scape de Aragones şi, în acelaşi timp, caută un nou antrenor. Scolari, Luxemburgo şi Lucescu au fost abordaţi şi toţi trei au dat în principiu un răspuns pozitiv. Scolari este însă foarte scump, în timp ce antrenorul român are marele avantaj de a cunoaşte Turcia", scrie Takvim.

ANELKA, ACCIDENTAT
Nicolas Anelka s-a accidentat la piciorul stâng şi va absenta de la meciurile naţionalei Franţei cu Lituania, programate la 28 martie şi la 1 aprilie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Fotbalistul lui Chelsea a suferit o leziune la degetul mare de la piciorul stâng şi va fi indisponibil 30 de zile. El a fost înlocuit în lotul Franţei cu Guillaume Hoarau (Paris Saint Germain), convocat în premieră. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a marcat de 15 ori în actuala ediţie de campionat, situându-se pe locul al doilea în clasamentul golgeterilor din Hexagon. Reprezentativa cocoşului galic este adversara României în grupa a 7-a de calificare ca CM 2010.

RATARE LA FUTSAL
Naţionala de futsal a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2010, după ce a remizat, 2-2, cu Ucraina şi a încheiat grupa I pe poziţia a doua. La competiţia care va avea loc la anul în Ungaria s-au calificat primele clasate din cele şapte grupe şi cele mai bune patru locuri secunde. România, cu cinci puncte acumulate după cele trei meciuri, a avut cel mai slab punctaj dintre naţionalele aflate pe poziţiile secunde. La finalul jocului, Gabriel Molomfălean l-a înjurat pe antrenorul Jakab Zoltan, pe care l-a considerat vinovat de ratarea calificării pentru că nu s-a implicat, iar echipa a fost furată de arbitri.

×
Subiecte în articol: sport