x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Mar 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact images

25 martie 2009



HANDBAL FEMININ
Reprezentativa României va întâlni Ucraina, Portugalia şi Elveţia, în Grupa I de calificare la CE din 2010, conform tragerii la sorţi de ieri, de la Viena. Meciurile se vor disputa în perioada 14 octombrie 2009-30 mai 2010, primele două clasate urmând să se califice la turneul final care va avea loc în Norvegia şi Danemarca. "Este o grupă accesibilă, dar nu trebuie să ne subestimăm adversarii. Ucraina e aproape de valoarea noastră, iar Portugalia a crescut mult în ultima perioadă. Sper ca Elveţia să nu ne pună probleme. Este prima dată când se joacă în acest sistem de calificare, care nu mă încântă. Vor fi multe deplasări obositoare şi un program supraaglomerat", a spus antrenorul Radu Voina (foto).

CUPA ROMĂNIEI

FRF a decis ca meciul dintre Dinamo şi Rapid, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, să se dispute la 15 aprilie, de la ora 20:45, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, în aceeaşi zi fiind programată şi întâlnirea dintre CFR Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu. Partidele Unirea Urziceni - FC Vaslui şi FC Timişoara - Gloria Bistriţa se vor juca la 14 aprilie. Toate meciurile se vor disputa pe terenuri neutre. Finala competiţiei va avea loc la 13 iunie.

HANDBAL - CUPA EHF
Echipa feminină Rulmentul Braşov va întâlni pe SD Itxaco în semifinalele Cupei EHF, primul meci urmând să se dispute la 11/12 aprilie, în Spania, iar returul o săptămână mai târziu, în oraşul de sub Tâmpa. Finalistă a competiţiei în 2008, vicecampioana Spaniei are şase jucătoare străine în lot, între care şi fosta rapidistă Cristina Mihai. "Este echipa cu care ne-am dorit să jucăm, deşi la acest nivel nu mai contează numele adversarei. Cel mai important este că jucăm returul pe teren propriu. Sper să ne calificăm în finală", a declarat interul Carmen Amariei. În cealaltă semifinală se vor întâlni HC Leipzig şi Dinamo Volgograd.

×
Subiecte în articol: sport