x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

26 Mar 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

26 martie 2009



TĂNASĂ, ÎN UCRAINA
Atacantul Ciprian Tănasă (28 de ani - foto), ultima oară la Universitatea Craiova, a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu formaţia Metalurg Doneţk, locul 4 în prima ligă din Ucraina. "Am semnat după ce am stat o săptămână şi jumătate în probe. Nu vreau să comentez din ce cauză m-am despărţit de Craiova, îmi pare rău. Ştiinţei îi doresc multă baftă, sunt convins că va prinde un loc în cupele europene, iar în ceea ce mă priveşte îmi doresc să debutez cu dreptul şi să înscriu cât mai multe goluri pentru noua mea echipă", a declarat Tănasă.

DECES LA JIUL

Dumitru Vizitiu, fost antrenor şi jucător al formaţiei Jiul Petroşani, a încetat din viaţă ieri dimineaţă, la vârsta de 52 de ani, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce în ultimele zile a fost în comă, ca urmare a operaţiei suferite la colon marţea trecută. "Sunt şocat. Era un om deosebit, nu am cuvinte. Este o mare pierdere pentru noi", a declarat directorul sportiv al Jiului, George Boboc. În memoria lui Vizitiu, jucătorii lui Daniel Timofte vor evolua sâmbătă, în meciul de campionat cu Dacia Mioveni, cu banderole negre pe braţ. Vizitiu avea doi copii, ambii sportivi de performanţă, pe handbalista Patricia, legimitată la Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi pe Dacian, fotbalist care a evoluat la Jiul iar acum activează la Retezatul Haţeg, în liga a IV-a.

UN PORTOFEL PIERDUT

Antrenorul principal al echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, şi-a pierdut portofelul marţi, la sediul FRF, unde a participat la cursurile pentru obţinerea licenţei Pro, acesta fiind găsit de arbitrul Sebastian Colţescu. "O fi portofelul cu banii pe care i-a primit la ultimul meci arbitrat", a glumit şeful CCA, Gheorghe Constantin, după ce Colţescu i-a rugat pe cei prezenţi în sală să-şi verifice buzunarele. "Din neatenţie, portofelul mi-a căzut din buzunar, însă mi-a fost înapoiat în scurt timp după ce a fost găsit, fapt pentru care ţin să-i mulţumesc lui Colţescu", a spus tehnicianul grupării din Trivale.

×
Subiecte în articol: sport