x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Mar 2009   •   00:00

28 martie 2009



CE TINERET U21
Reprezentativa de tineret U21 a României va întâlni astăzi, la Arad, de la ora 18:00 (TVR 2, în direct), formaţia similară a Andorrei, în preliminariile CE din 2011. Antrenorul tinerilor tricolori, Emil Săndoi, susţine că nu are prea multe date despre adversar: "Este dificil şi pentru mine, pentru că nu am nici o informaţie despre echipa Andorrei, dar sunt optimist. Majoritatea jucătorilor selecţionaţi evoluează la echipele lor de club, chiar şi titulari". Tehnicianul "tineretului" a mai adăugat: "Avem un lot aproape nou, mult schimbat faţă de anul trecut şi trebuie să luăm în serios acest joc".

LIGA 1
Programat iniţial pentru vineri, 3 aprilie, derby-ul dintre Dinamo şi Rapid se va disputa o zi mai târziu, de la ora 21:30, în direct la Antena 1, cele două cluburi ajungând la un consens cu LPF şi postul tv. "Nu am avut ce să fac, au venit peste mine şi m-au ameninţat că nu intră pe teren. Am decis să schimbăm ziua şi ora de disputare. Am fost nevoit să iau această decizie", a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. În acelaşi timp, partida Steaua - Gloria Bistriţa a fost devansată pentru ora 18:30 (GSP TV, în direct), în loc de 20:30, pentru a nu se suprapune cu meciul din Ştefan cel Mare.

AUSTRIA

Selecţionerul Austriei, Dietmar Constantini, a renunţat ieri la mijlocaşul Manuel Weber, care a devenit indisponibil pentru meciul de miercuri cu România, din cauza unei viroze puternice. În afară de Weber, Constantini nu va putea conta nici pe Zlatko Junuzovici, Alexander Manninger, Gyorgy Garics, Christoph Leitgeb, Andreas Ibertsberger şi Mark Janjo, toţi accidentaţi. În schimb, Emanuel Pogatetz, noul căpitan al echipei, a efectuat ieri primul antrenament alături de colegii săi, acesta fiind complet refăcut după ce în ultima perioadă a acuzat dureri la genunchi şi probleme gastrointestinale.

HANDBAL
Patru echipe masculine româneşti susţin astăzi meciurile tur din sferturile de finală ale cupelor europene. În Cupa Cupelor, HCM Constanţa joacă în deplasare (ora 21:00, în direct la Sport.ro) cu Pevafersa Valladolid (Spania), formaţie care în runda anterioară a eliminat-o pe Steaua printr-o dublă victorie (33-27 şi 41-24). În Challenge Cup, UCM Reşiţa primeşte vizita formaţiei sârbe Proleter Naftogas (ora 19:00, Sport.ro), iar Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava vor întâlni în deplasare pe BSV Bern Muri (Elveţia), respective pe UHK Krems (Austria). Partidele retur vor avea loc săptămâna viitoare.

×
Subiecte în articol: sport