x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Iun 2009   •   00:00

6 iunie 2009



TRICĂ, IAR LA CFR
Transferat în iarnă la echipa cipriotă Anorthosis Famagusta, mijlocaşul Eugen Trică s-a întors la CFR Cluj, cu care a semnat un contract pe doi ani. "Sunt foarte fericit că am revenit acasă şi vreau să repar greşeala plecării de la acest club prin contribuţia mea la atingerea obiectivelor echipei din actualul şi viitorul sezon: grupele Europa League, respectiv eventul", a spus fotbalistul de 34 de ani.

FOTBAL CU DUBA
Procurorii DNA au propus mai devreme cu o săptămână înainte de expirare, prelungirea mandatelor de arestare preventivă dispuse în cursul urmăririi penale în cazul celor patru persoane arestate în dosarul de corupţie din fotbal. Tribunalul Argeş a respins, ieri , propunerea DNA de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, directorul hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, şi fostul şef al OPC Argeş, Cristian Libertatu. Sentinţa a fost atacată cu recurs, care se va judeca săptămâna viitoare la Curtea de Apel Piteşti. (Elly Cîrstea)

BARAJ CU BELARUS

Naţionala feminină de handbal a României întâlneşte astăzi, la Moghilev, reprezentativa Belarusului, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial. După retragerea Luminiţei Dinu, banderola de căpitan a fost preluată de Valentina Elisei, care a declarat: "Nu va fi un meci uşor, dar nici cel mai greu. Cu Ionela Stanca şi Cristina Vărzaru din nou în lot, e clar că suntem mai puternice. Totuşi, lipseşte Luminiţa, care era sufletul nostru". Returul este programat la 13 iunie, la Bucureşti. Turneul final va avea loc în luna decembrie, în China.

ZENGA, LA PALERMO

După ce a salvat-o pe Catania de la retrogradarea din Serie A, antrenorul Walter Zenga a semnat un contract cu o altă formaţie siciliană, Palermo. Potrivit Gazzetta dello Sport, Zenga s-a întâlnit ieri cu Maurizio Zamparini, preşedintele lui Palermo, cu care a încheiat o înţelegere mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât cea avută cu Catania. Zenga a mai antrenat pe Naţional, Steaua, Steaua Roşie Belgrad, Gaziantepspor, Al Ain şi Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport