x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Iun 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: PIERRE VERDY/AFP

7 iunie 2009



TENIS / Elena Bogdan a câştigat la dublu
Perechea Elena Bogdan (foto) / Noppawan Lertcheewakarn (România/ Thailanda), cap de serie nu­mărul 2, a câş­ti­gat ieri-dimi­neaţă finala probei de du­blu junioare de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anu­­lui. Bogdan şi Lertcheewakarn au învins în ultimul act, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8, cuplul Timea Ba­bos/Hea­ther Watson (Ungaria/ Ma­rea Brita­nie), cap de serie numărul 3.

STEAUA / Dayro, pe picior de plecare

Preşedintele Stelei, Valeriu Argă­seală, a dezvăluit că mijlocaşul Dayro Moreno vrea să părăsească gruparea din Ghencea şi urmează ca duminică roş-albaştrii să primească o ofertă concretă pentru columbian. "Dacă el vrea să plece, nu are decât să ne părăsească, dar în condiţiile în care vrea şi clubul. El a vorbit în această perioadă cu impresarul său şi din cauza asta are şi această atitudine neprofesionistă."  

INTER / Tratative blocate pentru Zlatan

FC Barcelona a eşuat în încercarea de a-l transfera pe atacantul lui Inter Milano, Zlatan Ibrahimovic, de­oarece preşedintele italienilor, Massimo Moratti, a refuzat oferta ca­ta­lanilor. Barcelona dorea să ofere su­ma de 25 de milioane de euro plus cedarea definitivă a lui Samuel Eto'o, lucru pe care Moratti nu l-a agreat. Preşedintele lui Inter vrea cel puţin 80 de mi­lioane de euro sau 50 de milioane plus un jucător la schimb.

BOX / Jo Jo Dan păstrează titlurile
Pugilistul român Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan, şi-a păstrat cele două titluri puse în joc, WBC Continental Ameri­cas şi NABA, la categoria superuşoa­ră, după ce l-a învins, vineri, la punc­te, pe argentinianul Sergio Gomez, într-un meci disputat la Bucureşti, în Sala Rapid. Toţi cei trei arbitri l-au desemnat învingător pe Jo Jo Dan, 120-108, 120-101 şi 120-108. Pu­gilistul român şi-a trecut în palmares cea de-a 25-a victorie din boxul profesionist, dintre care 13 prin KO.

POLI IAŞI / Trag cu dinţii de Bergodi
Preşedintele Consiliului de Administraţie al moldovenilor, Petru Radu, a declarat că se caută soluţii pentru păstrarea antrenorului Cristiano Ber­godi, curtat de Steaua. "Trebuie să facem toate sacrificiile pentru a-l păs­­tra. S-a văzut mâna domnului Ber­godi, echipa jucând bine şi atin­gându-şi obiectivul propus. Ar fi păcat să-l pierdem, mai ales că îl avem în curte. Tre­buie să rezolvăm cât mai repede problemele financiare şi să ne propunem alt obiectiv pentru sezonul viitor."

DINAMO / Negocieri demarate cu Sabău
Zilele lui Mircea Rednic pe banca teh­nică a lui Dinamo sunt numărate. În frunte cu tandemul Nicolae Badea - Cristi Borcea, conducerea grupării din Ştefan cel Mare este foarte aproa­pe să încheie în acest week-end nego­cie­rile cu actualul antrenor al Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău (foto). Gra­ba cu care acţionează şefii dina­mo­vişti este explicată, conform unor sur­­se, de faptul că dinspre MAI au ve­nit ordine clare în privinţa încetării scandalurilor zilnice din interul clubului.

CFR CLUJ / Îl vor pe Nuno Piloto
Campioana ultimului sezon din Liga 1, CFR Cluj doreşte să-l achiziţioneze pe mijlocaşul Nuno Piloto, de la Academica Coimbra. Nuno Miguel Torres Piloto Albuquerque, în vârstă de 27 de ani, a fost căpitanul formaţiei Academica Coimbra, pentru care evo­luează din 2002. Conform O'Jogo, Piloto, masterand în biochimie, s-a arătat nemulţumit de condiţiile pe care i le oferă clubul portughez.



×
Subiecte în articol: sport