x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Iul 2009   •   00:00

20 iulie 2009



LOVIN, APRECIAT
Mijlocaşul stelist Florin Lovin a jucat pentru TSV 1860 München în amicalul câştigat cu 1-0 în faţa lui Aberdeen, prestaţia sa fiind lăudată de presa germană. "Lovin a jucat 72 de minute la mijlocul terenului şi a lăsat o impresie bună. Discuţiile cu clubul român decurg bine, dar mai sunt detalii de pus la punct", a anunţat site-ul oficial al grupării germane. "1-0 cu Aberdeen la debutul lui Lovin, care a avut o evoluţie convingătoare, primind aplauze din partea suporterilor", a scris şi cotidianul Abendzeitung.

HĂNESCU, DOUĂ FINALE
Victor Hănescu (foto) s-a calificat şi în finala probei de dublu a turneului de la Stuttgart, unde a făcut pereche cu Horia Tecău. Cei doi români au învins în semifinale cuplul Lukas Kubot (Polonia)/Oliver Marach (Austria), scor 6-4, 7-5. Ieri, Hănescu a disputat şi finala de simplu, unde l-a întâlnit pe francezul Jeremy Chardy. Dacă se impunea în ambele finale, românul ar fi devenit primul tenisman care câştiga la Stuttgart şi la simplu, şi la dublu, după Ivan Lendl în 1985.

CE ATLETISM - TINERET
Ştafeta feminină de 4x400 metri a României, formată din Paula Băduleţ, Mihaela Nunu, Florina Rusu şi Anamaria Ioniţă, s-a calificat în finală la Campionatul European de tineret de la Kaunas, după ce a încheiat pe locul trei în seria a doua, cu timpul de 3:39.11 minute. De asemenea, Cornelia Deiac şi Erika Halai s-au calificat în finala probei de săritură în lungime, cu performanţele de 6,44, respectiv 6,29 metri, iar Adrian Dăianu s-a calificat direct în finala probei de triplusalt, cu o încercare de 16,36 metri. La rândul său, Ramona Anghelaş s-a calificat în finală la aruncarea suliţei, cu 52,46 metri.

RATARE LA VOLEI
Naţionala de volei feminin a României a ratat calificarea la CM din 2010 după ce a pierdut şi cel de-al doilea meci din ultimul turneu preliminar, în faţa Serbiei, scor 1-3 (17-25, 28-26, 15-25, 15-25). În primul meci, tricolorele au cedat cu 1-3 (25-22, 11-25, 16-25, 6-25) în faţa Croaţiei. Învingătoare în primele două partide din Grupa I, Serbia şi Croaţia şi-au asigurat calificarea la CM din Japonia indiferent de rezultatele de ieri, din ultima etapă, când România a întâlnit Spania.

CHIVU, AMENINŢAT
Jucătorii lui Inter Milano, aflaţi în cantonament în SUA, au fost evacuaţi din Hotelul Four Season din Los Angeles, în urma unei false ameninţări telefonice cu bombă. "Jucătorii Interului, printre care se aflau Burdisso, Samuel, Chivu, Santon şi Balotelli, au fost nevoiţi să iasă în stradă şi să meargă către un teren din apropiere împreună cu personalul hotelului şi cu alţi clienţi. Sperietura a durat aproape o oră şi 45 de minute", a scris cotidianul Corriere dello Sport.

×
Subiecte în articol: sport