x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Iul 2009   •   00:00
BRIGADĂ DIN ANGLIA
Meciul dintre Ujpest şi Steaua, din turul II preliminar al Europa League, care se va disputa joi (ora 20:45), la Budapesta, va fi arbitrat de englezul Andre Marriner. Acesta va fi ajutat la cele două linii de conaţio­nalii săi David Richardson şi Richard West. În tur, Steaua a câştigat cu 2-0. Marriner (37 de ani) a fost promovat pe lista UEFA în acest an, iar până acum a condus două meciuri ale naţionalei U 19 a României, cu Norvegia (scor 1-1) şi cu Franţa (scor 0-3), ambele din preliminariile CE.

CABRERA, UN AN LA CFR
Fundaşul paraguayan Nelson Cabre-ra va juca în următorul sezon la CFR Cluj, el fiind împrumutat de la for­ma­ţ­ia chiliană Colo Colo. Gruparea ardeleană, care are prima obţiune de cumpărare a jucătorului, a plătit 50.000 de euro pentru acest împrumut. Cabrera (26 de ani) va avea un salariu de 12.000 de euro pe lună şi va purta tricoul cu numă­rul 3. "Îl urmărim de un an şi jumă­ta­te şi sper că se va impune repede ca titular", a declarat preşedintele Iuliu Mu­re­şan. Fotbalistul a mai jucat la Olim­pia şi Cerro Porteno, ambele din Para­guay.

MECIURI AMICALE
Universitatea Craiova a terminat nedecis, scor 4-4, meciul amical cu Greuther Furth, echipă din Liga a II-a germană. Golurile oltenilor au fost marcate de Şoavă, Firţulescu, Bâr­b­o­ia­­nu şi Badea. Tot la egalitate, 0-0, s-a încheiat şi meciul dintre Rapid şi for­maţia elenă Ergotelis, disputată în Olanda. Aflată în turneu în Ungaria, Poli Iaşi a învins cu 2-0 pe Gyori ETO, prin golurile marcate de Constantin şi Munteanu. În schimb, FC Braşov a pierdut cu scorul de 2-0 partida din Elveţia cu francezii de la Sochaux.

HĂNESCU, ÎNVINS

Tenismanul român Victor Hănescu a jucat ambele finale ale turneului de la Stuttgart, dar le-a pierdut pe amândouă. La simplu, el a fost învins cu 1-6, 6-3, 6-4 de Jeremy Chardy (Fran­ţa), iar la dublu, unde l-a avut partener pe Horia Tecău, a cedat în două seturi, scor 7-5, 6-4, în faţa pe­rechii Frantisek Cermak/Michal Mer­tinak (Cehia/Slovacia). Pentru performanţa de la simplu, Hănescu a primit un cec de 37.700 de euro şi 150 de puncte ATP, care i-au permis să urce două poziţii în ierarhia mondială, până pe locul 31.

×
Subiecte în articol: sport