x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Iul 2009   •   00:00

25 iulie 2009



VASLUI, CU OMONIA
FC Vaslui va juca în turul trei preliminar al Europa League cu Omonia Nicosia, care a eliminat-o fără probleme pe HB Torshavn (Insulele Feroe). Joi, în manşa secundă a turului doi preliminar, ciprioţii s-au impus cu 4-1 în deplasare, după ce în prima manşă învinseseră cu 4-0. FC Vaslui va juca turul pe teren propriu, la 30 iulie, urmând ca la 6 august să dispute returul în deplasare.

ŞOAVĂ VREA TITLUL
Mijlocaşul Florin Şoavă a declarat că obiectivul Universităţii Craiova pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului. "Anul trecut am fost foarte aproape de a realiza o mare performanţă şi eu cred sută la sută că în sezonul care va începe vom reuşi acest lucru. Obiectivul impus de club este să câştigăm campionatul. Ne-am pregătit foarte bine în Austria. Ne impunem să batem toate echipele, să jucăm frumos, pentru ca, la sfârşitul campionatului, să fim pe primul loc", a spus Şoavă. (Mario Morcov)

RAPID, UMILITĂ
Giuleştenii au pierdut cu 1-5 partida amicală cu nou-promovata în prima ligă turcă Manisaspor, disputată în localitatea olandeză Afferden. Golul formaţiei antrenate de Viorel Hizo a fost marcat de Ioniţă, în minutul 30. Tehnicianul l-a testat în meciul cu Manisaspor pe fundaşul central al echipei bulgare Lokomotiv Mezdra, Tihomir Trifonov. Sosit în dimineaţa meciului la Goch, brazilianul Helder Maurillo Da Silva Ferreira, împrumutat pentru un an de la Nancy, a fost menajat.

×
Subiecte în articol: sport