x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

27 Iul 2009   •   00:00

TENIS
La prima finală din carieră, Raluca Ioana Olaru a fost aproape de a-şi îm­plini visul, însă a cedat în ultimul act în două seturi, 2-6, 3-6, în faţa germancei Andrea Petkovici. Pentru performanţa obţinută la turneul WTA de la Bad Gastein, dotat cu premii în valoare de 220.000 de dolari, tenismana din România va încasa un cec în valoare de 19.000 de dolari. Raluca Ioana Olaru a ajuns în finală după ce în penultimul act, a trecut de principala favorită, franţuzoaica Alizé Cornet, scor 3-6, 7-5, 6-3. "A fost o săptămână de vis pentru mine, mi-a plăcut aici, în Austria. Mă simt fericită pentru ce am realizat", a declarat Raluca Olaru înainte de finală.

ANTRENORI
Campioana Belgiei, Standard Liège, echipă pregătită de Ladislau Boloni, a cucerit şi Supercupa, după succesul reuşit sâmbătă, 2-0, în finala cu RC Genk. Golurile au fost marcate de Dalmat ('30) şi Witsel ('60). După această victorie, tehnicianul român a ajuns la trei trofee cucerite cu Standard, formaţie pe care a preluat-o în vara anului 2008. Ladislau Boloni insistă în aceste zile pentru transferul lui Gabi Tamaş, aflat sub contract
cu Auxerre, dar împrumutat la Dinamo, discuţiile cu oficialii grupării franceze fiind avansate. "Tamaş ar avea şansa de a evolua în grupele Ligii Campionilor", a declarat fostul selecţioner al echipei naţionale.

DINAMO
Litigiul dintre gruparea din Ştefan cel Mare şi Pandurii Tg. Jiu a fost decis de Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF. Astfel, gruparea gorjeană trebuie să plătească lui Dinamo un mi­lion de euro pentru Ilie Iordache, jucător transferat recent la echipa greacă de primă ligă AEK Atena. "Decizia este ilegală, astea sunt manevre ale Comisiei. Noi ne-am adresat instanţelor civile, astfel încât această decizie este nulă. Am făcut recurs", a comentat preşedintele celor de la Pandurii, Marin Condescu. "Actele sunt acte, iar cei de la Pandurii trebuie să plătească", a replicat directorul sportiv al roş-albilor, Constantin Dănilescu.

ANGLIA
După ce i-a transferat deja pe Carlos Tevez şi Adebayor, Manchester City a mai pregătit o sumă imensă pentru alte trei vedete. Este vorba despre John Terry, Kolo Toure şi Lescott, pentru care oferă suma de 100 de milioane de euro. Conform cotidianului The Times, patronii arabi ai lui City aşteaptă un răspuns din partea căpitanului lui Chelsea, Terry, care, deşi a fost dispus la negocieri, încă tatonează, cu toate că i s-a oferit un salariu fabulos, 18,2 milioane de euro pe sezon. Managerul general lui City, fostul internaţional galez Mark Hughes, continuă tratativele cu oficialii lui Chelsea. "Nu ştiu de ce atâta luptă pentru mine", a declarat Terry.

×
Subiecte în articol: sport