x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Iul 2009   •   00:00

"U" CRAIOVA
După ce Ilie Balaci a părăsit echipa din Bănie, a demisionat din funcţia de director sportiv al Universităţii Craiova şi Ion Geolgău, acesta urmând să fie secundul lui Costică Ştefănescu în Kuweit, cu Al-Tadhamon. Instalat în funcţie în urmă cu o lună, Geolgău şi-a prezentat sâmbătă demisia, după o întrevedere cu Adrian Mititelu, motivele invocate fiind de ordin familial. În altă ordine de idei, gruparea din Bănie a pus de ieri în vânzare biletele pentru partida de sâmbătă seară cu Dinamo, acestea costând 20 de lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 50 de lei la tribuna 0. (Mario Morcov)

LIGA 1
După ce LPF ameninţase cu neîn­ce­perea campionatului la data stabilită, ca urmare a faptului că ANAF anunţase intenţia de a majora ta­xele pentru cluburile de fotbal, Dumitru Dragomir a declarat ieri că acest conflict este încheiat. "Ne-am înţeles cu Ministerul Muncii, pentru că legea este de partea noastră şi era normal că trebuia să ne apere. Acum vin din vacanţă şi nu mai vreau scandaluri cu nimeni. Campionatul începe precis vineri, nu mai există nici un dubiu", a spus Dragomir.

TENIS
După ce a jucat săptămâna trecută finala turneului de la Bad Gastein, tenismena româncă Raluca Ioana Olaru a urcat 13 poziţii în clasamentul WTA, ajungând pe locul 53. Cea mai bine clasată sportivă din România în clasamentul mondial rămâne Sorana Cârstea, care se menţine pe locul 29. La tenis masculin, Victor Hănescu se menţine pe poziţia 31 în clasamentul ATP, publicat luni, cu 1.341 puncte, în timp ce Victor Crivoi a coborât două locuri, până pe 81, cu 765 puncte.

BRAZILIA
Fostul internaţional brazilian Romario a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală, dar îşi va putea comuta pedeapsa în muncă în folosul comunităţii pe aceeaşi perioadă de timp. Conform L'Equipe, fostul atacant a primit această sentinţă din partea unui Tribunal din Rio de Janeiro pentru că nu şi-a declarat veniturile în perioada 1996-1997, în plus fiind obligat să achite o amendă de 623.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport