x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Iul 2009   •   00:00

29 iulie 2009



SANDU, FĂRĂ DOSAR
Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii nu a identificat nici un dosar întocmit pe numele preşedintelui FRF, Mircea Sandu. "În evidenţele provenite de la Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul Istoric al Armatei, create de fostele organe de Securitate, precum şi în evidenţa electronică a dosarelor preluate în arhiva CNSAS, nu s-a identificat nici un dosar întocmit pe numele dumneavoastră", se arată în răspunsul primit de Sandu de la CNSAS, publicat ieri pe site-ul FRF.

TAMAŞ, ÎNCĂ UN AN
Fundaşul Gabriel Tamaş a semnat un contract valabil până în vara lui 2010 cu Dinamo. "Mă bucur că Gabi Tamaş îşi va continua cariera la Dinamo. Este o dovadă de ataşament faţă de club, faţă de suporteri şi sper ca noul sezon să fie revanşa lui sportivă. Prin atitudine şi joc, Tamaş poate reveni în lotul echipei naţionale", a spus preşedintele CA, Nicolae Badea, pentru site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Tamaş, legitimat la clubul francez Auxerre, a evoluat şi în sezonul trecut la Dinamo, tot sub formă de împrumut.

CM DE NATAŢIE
Înotătoarea Camelia Potec nu a mai luat startul în seriile probei de 200 m liber din cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie de la Roma, programate ieri dimineaţă. Campioana olimpică pe această distanţă la Atena, în 2004, a preferat să-şi conserve forţele pentru finala la 1.500 m liber, care a avut loc în reuniunea de aseară. Alţi doi sportivi români care au concurat ieri nu au reuşit să treacă de serii: Felix Maestru a fost al 29-lea la 200 m fluture, iar Dragoş Agache a ocupat locul 36 la 50 m bras.

ZLATAN, PREZENTAT

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici, care a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona, a fost prezentat de clubul catalan pe stadionul Camp Nou, în faţa a 50.000 de spectatori. Aceasta este cea mai mare asistenţă la o prezentare a unui jucător al Barcelonei, depăşindu-le pe cele ale lui Ronaldinho (2003) şi Henry (2007), la care au venit circa 30.000 de fani. Ibrahimovici este şi cel mai scump transfer din istoria catalanilor, 66 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport