x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

30 Iul 2009   •   00:00

30 iulie 2009



PETRESCU, SUSPENDAT DOUĂ ETAPE
Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat pe antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, cu două etape de suspendare după ce a fost eliminat la Supercupa României. În minutul 45 al partidei câştigate de CFR Cluj cu 4-3, după loviturile de departajare, tehnicianul ialomiţenilor a fost eliminat de centralul Georgian Ionescu pentru proteste şi injurii la adresa arbitrilor. Astfel, Petrescu îşi va conduce echipa din tribună în primele două etape, la meciurile cu CFR Cluj şi cu Rapid. Tot ieri, Comisia de Disciplină l-a  suspendat o etapă pe jucătorul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, pentru cumulul a două cartonaşe galbene la Supercupă.

LAZIO MAI VREA ROMĂNI
Conform presei italiene, fundaşul Unirii Urziceni, George Galamaz, şi mijlocaşul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, se află în atenţia clubului Lazio Roma. "Oficialii laziali l-au urmărit pe Galamaz în Supercupa României, în meciul cu CFR Cluj. Preţul acestuia ar fi de 1,5-2 milioane de euro. Dar nu numai Galamaz a fost în atenţia acestora, ci şi mijlocaşul CFR-ului, Ciprian Deac", a scris cotidianul Corriere dello Sport. Lazio Roma a mai încercat în această vară să realizeze şi transferul fundaşului stelist Dorin Goian.

CRIVOI, SFERTURI LA GSTAAD
Victor Crivoi s-a calificat ieri în sferturile de finală ale turneului de la Gstaad (Elveţia), dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro. În turul doi, Crivoi l-a învins cu scorul de 6-4, 6-4 pe rusul Teimuraz Gabaşvili, ajungând pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu ATP. În această fază, Crivoi va juca cu învingătorul partidei dintre spaniolul Guillermo Garcia-Lopez şi germanul Andreas Beck. Pentru calificarea în sferturi la Gstaad, Crivoi va primi 45 de puncte ATP şi 10.850 de euro.

×
Subiecte în articol: sport