x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Aug 2009   •   00:00

8 august 2009



RAPID
Antrenorul giuleştenilor, Viorel Hizo, nu este de acord cu eventuala plecare a lui Marius Constantin, apăratorul în vârstă de 24 de ani fiind vizat de mai multe grupări din Rusia. "Am vorbit foarte mult cu Marius în ultima vreme şi sunt foarte mulţumit de el. S-a schimbat radical, ca atitudine, ca stil de viaţă şi ca atitudine în teren. Eu nu sunt de acord să-l cedăm, sper ca şi fanii să-l ajute", a declarat tehnicianul Rapidului. În vederea partidei de mâine de la Urziceni (ora 21:00, GSP TV, în direct), trupa lui Hizo va conta pe 300 de suporteri, care vor face deplasarea pe cont propriu.

UNGARIA - ROMĂNIA
FRF a anunţat ieri că din totalul de 100 de bilete pe care le-a pus în vânzare pentru partida amicală Ungaria-România, s-au vândut doar 80, restul de 20 fiind returnate forului de la Budapesta. Conducerea FRF a anunţat că la Budapesta nu vor fi puse în vânzare tichete pentru suporterii români. Amicalul Ungaria - România se va disputa pe Stadionul "Puskas Ferenc", miercuri, de la ora 21:00, şi va fi precedat de un ceremonial în memoria fostului handbalist Marian Cozma. Tricolorii se reunesc duminică şi vor pleca spre Ungaria luni la prânz.

HANDBAL
Conducerea UCM Reşiţa nu ia deocamdată măsuri contra antrenorului Aihan Omer, care a fost suspendat de EHF pentru 5 ani din toate competiţiile internaţionale. "Omer are contract cu UCM Reşiţa până în 2011, iar echipa şi strategia de performanţă este structurată în jurul său. În toată această perioadă în care a activat în cadrul clubului nostru, conduita antrenorului Aihan Omer a fost ireproşabilă. UCM Reşiţa îşi va prezenta poziţia oficială când decizia EHF va fi definitivă şi irevocabilă", se arată într-un comunicat al clubului.

×
Subiecte în articol: sport