x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Aug 2009   •   00:00

11 august 2009



HANDBAL
Secretarul de stat din MTS, Doina Melinte, susţine că nu a primit nici o informare din partea FRH în ceea ce priveşte sancţiunile dictate împotriva antrenorului Aihan Omer şi a fostului vicepreşedinte Petru Paleu. Cei doi au fost suspendaţi de Federaţia Europeană pentru 5 ani din toate competiţiile internaţionale, în urma scandalului legat de mituirea arbitrilor la partida dintre România şi Macedonia, disputată la data de 14 iunie 2008 în preliminariile CM. "FRH nu a făcut vreo informare în privinţa comunicatului dat de forul european. Până la o sentinţă definitivă, nu putem lua decizii în acest caz", a declarat Melinte. Deciziile EHF pot fi atacate cu apel în termen de 21 de zile.

CĂRSTEA ÎŞI REVINE

Starea de sănătate a directorului tehnic al Gloriei Bistriţa, Constantin Cârstea, s-a mai ameliorat, după atacul cerebral suferit în noaptea de sâmbătă spre duminică. La cererea familiei, tehnicianul a fost mutat ieri de la Spitalul Judeţean din Bistriţa la Spitalul Judeţean Piteşti. "A ieşit dimineaţă din comă, faza critică a trecut. A fost transportat la Piteşti cu o ambulanţă dotată cu toate cele necesare, fiind internat la Secţia de neurologie. A fost o decizie medicală, după ce familia a cerut să fie mai aproape de casă. Acum urmează faza a doua a bolii, respectiv cea în care se poate recupera sau poate avea nevoie de o intervenţie chirurgicală", a declarat profesorul-doctor Mircea Gelu Buta.

LIGA 2
Din motive financiare, una dintre echipele de tradiţie din fotbalul românesc, FC Bihor Oradea, s-a retras din eşalonul secund, urmând a fi înscrisă în Liga 3. "De mai bine de patru luni, clubul are blocate toate cele nouă conturi deschise la bănci, iar oricâţi bani ar vira finanţatorii ar fi blocaţi pentru plăţile către buget şi furnizori", a declarat preşedintele-demisionar Gheorghe Alexandrescu. Fostul oficial a mai adăugat: "Am discutat cu primarul Ilie Bolojan şi cu preşedintele CJ, Radu Ţârle, care sunt sponsorii echipei. Mi s-a transmis că bugetul judeţului a scăzut cu 50%. Pur şi simplu nu mai sunt bani". De asemenea, vicepreşedintele Adrian Alexandrescu şi-a înaintat demisia. (Natalia Ivan)

×
Subiecte în articol: sport