x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Feb 2010   •   00:00

12 februarie 2010



GOL DUPĂ GOL LA RFM
O dată cu apropierea startului sezonului competiţional fotbalistic se reia şi consacrata producţie radiofonică "Gol după gol". De data aceasta, emisiunea se mută la nivel naţional, urmând să fie difuzată de mâine, în fiecare week-end, sâmbătă şi duminică, în acelaşi interval orar 14:00-22:00, pe postul Realitatea FM. Aşadar, pe 90,2 FM (Bucureşti); 92,8 FM (Cluj-Napoca); 90,4 FM (Sibiu); 107 FM (Sulina) şi 98,9 FM (Dobrogea) vă veţi reîntâlni cu Gabi Safta, Vlad Bogzianu, Răzvan Rotaru şi Florin Gongu, care vor avea invitaţi speciali, vor oferi premii şi vor intra în dialog cu ascultătorii. Sâmbătă, în studio, de la ora 17:30 se va afla selecţionerul Răzvan Lucescu, care va răspunde întrebărilor dvs.

RUGBY, LA CONSTANŢA
Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Bucureşti, Federaţia Română de Rugby (FRR) a decis schimbarea locaţiei meciului cu Germania din Cupa Europeană a Naţiunilor. Partida se va juca sâmbătă, 13 februarie, de la ora 14:00, la Constanţa, pe Stadionul Constructorul-Cleopatra, intrarea fiind liberă. FRR le-a mulţumit celor care îşi exprimaseră dorinţa de a participa la acţiunea de deszăpezire a Stadionului Arcul de Triumf. Suporterii care şi-au achiziţionat bilete pentru meciul cu Spania din 6 februarie le vor putea folosi în data de 27 martie, data disputării partidei. Anunţul care preciza că biletele puteau fi folosite pentru meciul cu Germania nu mai e de actualitate, locaţia fiind schimbată.

PRIMA Zi LA COTROCENI
Turneul Internaţional de Şah Cotroceni a început ieri printr-o confruntare-derby între Foişor Cristina, medaliata cu bronz a Campionatelor României, şi Bela Khotenashvili, locul 2 în campionatul Georgiei, unul dintre cele mai puternice din lume. Partida s-a încheiat cu înfrângere pentru româncă. Celelalte rezultate: Melia Salome (Georgia) - Muzychuk Mariya (Ucraina) 1-0; Repkova Eva (Slovacia) - Turova Irina (Rusia) 1/2-1/2; Gara Anita - Vajda Szidonia 1/2-1/2 Peptan Corina (România) - Luminiţa Cosma (România) 1/2-1/2. La turneu participă 10 mari maestre din 6 ţări, 3 dintre ele deţinând la ora actuală titlul de campioane naţionale în ţările lor: Luminiţa Cosma - România; Melia Salome - Georgia; Gara Anita - Ungaria.

ALL STAR GAME
Cel de-al 59-lea All Star Game, întâlnire anuală dintre echipele Conferinţelor de Est şi de Vest ale NBA, programat duminică, ar putea duce la doborârea recordului de spectatori la un meci de baschet. Partida se va disputa pe noul Cowboys Stadium din Dallas, care poate primi peste 100.000 de oameni. Recordul de asistenţă la All Star Game este de 44.735 de spectatori şi a fost stabilit în 1989, în timp ce recordul pentru un meci din NBA este de 62.046 şi a fost înregistrat în 1998, la meciul Atlanta Hawks - Chicago Bulls. Iată echipele de start: Est - Allen Iverson, LeBron James, Dwayne Wade, Kevin Garnett, Dwight Howard; Vest - Steve Nash, Kobe Bryant, Carmelo Anthony, Tim Duncan, Amare Stoudemire.

×
Subiecte în articol: sport