x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

16 Feb 2010   •   00:00

16 februarie 2010



STEAUA, ÎN BULGARIA
Pentru a scăpa de vremea rea din România, echipa pregătită de Mihai Stoichiţă a intrat de ieri într-un cantonament de cinci zile în staţiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. Delegaţia roş-albaştrilor a plecat la bordul autocarului, s-a cazat la Hotelul Astera, iar ieri după-amiază a efectuat şi primul antrenament pe pământ bulgar.

Altfel, genunchiul drept al fundaşului polonez Pawel Golanski, accidentat în Antalya, e în regulă. Jucătorul a fost ieri în week-end la stadion şi a aflat de la medicul echipei că are de luat o pauză de doar trei săptămâni. Steliştii intraseră în alertă şi îl programaseră la un test cu rezonanţă magnetică pentru a afla de ce i s-a umflat genunchiul în cantonamentul din Turcia, dar au anulat analizele.

IORDACHE, DATOR
Preşedintele Clubului Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a declarat, ieri, că actualul jucător al Rapidului Ilie Iordache trebuie să achite grupării gorjene suma de 26.100 de lei, conform unei sentinţe emise vineri de Tribunalul Gorj. "La instanţa de la Târgu-Jiu, câştigasem suspendarea şi anularea hotărârii CAF, dar şi pe fond am câştigat acum procesul. Iordache are să ne dea 261 milioane de lei vechi. Nu ştiu cum o să evolueze cazul, dar noi nu vom face nimic împotriva sa, nu-l suspendăm, îl lăsăm să joace. Îl las pe Iordache să joace unde vrea el", a declarat Marin Condescu.

Preşedintele clubului din Târgu-Jiu se aşteaptă acum ca LPF şi FRF să anuleze amenzile dictate împotriva clubului Pandurii. "Poate în ultima clipă Liga şi Federaţia or să-şi dea seama că noi am avut dreptate şi să revină asupra comportamentului ciudat pe care l-au avut în acest caz."

NBA ALL STAR GAME
Conferinţa de Est a învins Conferinţa de Vest, scor 141-139, în cea de-a 59-a ediţie a All Star Game din NBA, desfăşurat duminică la Dallas, în faţa a 108.713 spectatori, record pentru un meci de baschet. Întâlnirea s-a disputat pe noua arenă a echipei de fotbal american Dallas Cowboys, inaugurată în 2009 şi a cărei construcţie a costat 1,2 miliarde de dolari. Recordul în privinţa numărului de spectatori a fost certificat şi de "Guinness Book".

Precedentul-record pentru un meci de baschet data din 2003, când peste 78.000 de oameni au asistat, tot în Dallas, la un meci din campionatul universitar american (NCAA) între Michigan State şi Kentucky.

STANCU, LA BRAŞOV
Liber de contract, fostul jucător al echipei FC Timişoara Stelian Stancu a semnat o înţelegere pe un an şi jumătate cu FC Braşov. "Este un jucător cu experienţă şi sunt convins că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul", a confirmat preşedintele executiv al Braşovului, Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: sport