x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Feb 2010   •   00:00

17 februarie 2010



MODIFICARE DE PROGRAM
Meciul Steaua - Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a 18-a, prima a returului Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, şi nu de la ora 17:00, cum fusese stabilit iniţial. Partida va fi transmisă de Antena 1. Iată programul celorlalte meciuri: Vineri, 19 februarie: Oţelul - Internaţional Curtea de Argeş (ora 14:00, GSP TV); Sâmbătă, 20 februarie: FC Braşov - Unirea Alba-Iulia (13:30, GSP TV), Gloria Bistriţa - FC Timişoara (15:15, Digi Sport), Poli Iaşi - Rapid (19:00, Digi Sport); Duminică, 21 februarie: Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui (14:00, GSP TV), Pandurii Tg. Jiu - Astra Ploieşti (16:00, GSP TV), Dinamo - Universitatea Craiova (19:30, Digi Sport); Luni, 22 februarie: Unirea Urziceni - CFR Cluj (17:30, Digi Sport).

LOŢI SE EXPLICĂ
Plecat de la conducerea echipei Standard Liege în urmă cu o săptămână, Ladislau Bölöni a trimis o scrisoare deschisă postului de televiziune RBTF. "Am vrut să mă despart altfel de suporteri. Voi, fanii, sunteţi formidabili. Un profund respect pentru voi şi toate mulţimirile mele", a spus Bölöni. Referitor la afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa sa fostul jucător Olivier Dacourt, tehnicianul a declarat: "Înainte de asta era un jucător bun, dar pentru a fi performant, ai nevoie de dorinţă şi voinţă. Dacourt nu avea nici una din aceste calităţi. Pot înţelege frustrarea unui jucător nefolosit, însă îl condamn pe cel care, din răzbunare, lasă gunoi în urma lui". În schimb, Bölöni îl laudă pe preşedintele D'Onofrio, care poate scoate echipa la liman.

DANIEL STANCIU, MANAGER

Fostul agent de jucători Daniel Stanciu a fost numit manager sportiv al clubului FC Timişoara. Relaţia sa cu echipa de pe Bega datează încă de pe vremea când aceasta era antrenată de Hagi, el contribuind la transferul mai multor jucători. Stanciu şi-a stabilit obiective înalte, primul fiind câştigarea titlului. "Mă voi ocupa de echipă, de rezultate, de relaţia cu conducerea, de transferuri", a declarat Stanciu. Altfel, jucătorii timişoreni şi-au reluat antrenamentele la Stadionul "Dan Păltinişanu", după două zile libere acordate la revenirea din Antalya. Cosmin Contra s-a întors şi el din Germania, dar s-a antrenat separat.

TERRY MAI VREA UN COPIL
Fundaşul echipei Chelsea, John Terry, s-a întors la Londra de la Dubai, unde a petrecut Valentine's Day împreună cu soţia sa, Toni. După ce presa a dezvăluit că fotbalistul a avut o aventură extraconjugală anul trecut, acesta a primit câteva zile libere de la club, pentru a încerca să-şi salveze căsnicia. "Suntem un cuplu foarte puternic, aşa cum am fost tot timpul", au declarat John şi Toni, care plănuiesc să devină din nou părinţi. Ei mai au doi copii gemeni în vârstă de 3 ani, Summer Rose şi Georgie John.

×
Subiecte în articol: sport