x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Feb 2010   •   00:00

19 februarie 2010



LA UN PAS DE SEMIFINALE
Handbalistele de la Oltchim întâlnesc duminică (ora 19:00, Sport.ro), pe teren propriu, pe Viborg, în grupa principală II a Ligii Campionilor. "Dacă batem, mergem în semifinale", a spus antrenorul Radu Voina. Oltchim şi Viborg, deţinătoarea trofeului, conduc grupa cu câte 4 puncte fiecare. În competiţia similară masculină, HCM Constanţa va juca mâine (ora 19:00, Sport.ro), în deplasare, cu Valladolid. În optimile Cupei Cupelor, Steaua întâlneşte mâine, în deplasare, pe Portovik Iujnîi. În tur, Steaua a câştigat cu 33-23, dar meciul a fost omologat cu 10-0 pentru români, deoarece ucrainenii au folosit un sportiv fără drept de joc.  

PATINOAR LA BRAŞOV
În vederea Festivalului Olimpic al Tineretului European, pe care România îl va organiza în 2013, ieri a fost inaugurat la Braşov un nou patinoar artificial. Acesta este situat în zona Parcului Tractorul şi îndeplineşte cerinţele Federaţiei Internaţionale de Hochei pe Gheaţă, suprafaţa de joc fiind de 60 m x 30 m. Patinoarul dispune de vestiare pentru şase echipe, cabinete de prim-ajutor, camere de control doping, săli de forţă şi de încălzire, precum şi spaţii destinate publicului. Capacitatea tribunelor este de 1.628 de locuri, iar sectoarele pentru presă şi VIP-uri au 60 de locuri. Investiţia s-a ridicat la 38,69 milioane de lei.

VINUL LUI DOBRIN
Unul dintre cei mai cunoscuţi producători de vinuri din Spania va lansa pe piaţă un sortiment care se va numi "Prinţul din Trivale", în memoria fostului fotbalist Nicolae Dobrin. Ibericii au contactat-o pe Gica Dobrin, soţia regretatului fotbalist, pentru a-i cere acceptul de a pune imaginea lui Nicolae Dobrin pe etichetele sticlelor. "Am fost de acord şi le-am trimis mai multe poze cu Gicu pentru a alege din ele. Vor veni la Piteşti ca să discutăm condiţiile contractuale. Iniţial ar fi trebuit să mă duc eu în Spania, dar mă tem de zborul cu avionul. Încă nu a fost fixat preţul la care se va vinde acest vin", a spus Gica Dobrin.

DINAMO - CFR, ÎN CUPĂ
CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, va întâlni pe Dinamo în semifinalele Cupei României, s-a stabilit ieri la tragerea la sorţi. Prima manşă se va disputa în perioada 23-25 martie, pe terenul formaţiei bucureştene, returul fiind programat la 13-15 aprilie. Cea de-a doua semifinală va opune echipele FC Braşov şi FC Vaslui, braşovenii urmând să găzduiască meciul tur. "FC Vaslui are cel mai valoros lot din Liga I. Pornim cu şansa a doua în această semifinală, însă vom da totul pentru a ne califica în finală", a spus Dinu Gheorghe, preşedintele braşovenilor. Finala Cupei României se va disputa la 26 mai, pe stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi.

×
Subiecte în articol: sport