x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Feb 2010   •   00:00

24 februarie 2010



TALL, LA STEAUA
Gruparea din Ghencea a reuşit să obţină împrumutul până la vară al fundaşului senegalez Gora Tall, de la formaţia cipriotă APOP Kinyras. Tall (24 de ani), pentru care Steaua are opţiune de cumpărare definitivă la finalul sezonului, urma să sosească în România în cursul zilei de ieri. Prin achiziţia jucătorului african, "roş-albaştrii" au pus capăt campaniei de transferuri din această iarnă. Ceilalţi jucători care au ajuns la Steaua în acest intersezon sunt armenii Artiom şi Arman Karamian, bulgarul Jelev, columbianul Pepe Moreno şi cipriotul Parpas, ultimii doi tot sub formă de împrumut.

UNIREA, APOI TROFEUL
Rafa Benitez, antrenorul lui FC Liverpool, adversara de joi a Unirii Urziceni din "16-imile" Europa League, şi-a fixat ca obiectiv câştigarea competiţiei. "Dacă nu mai suntem în Liga Campionilor trebuie să dăm totul în Europa League şi să cucerim trofeul pentru fanii noştri. Mai întâi însă vom juca joi în compania unei echipe bune. Românii sunt foarte bine organizaţi, compacţi şi au arătat la Liverpool de ce s-au descurcat atât de bine în grupele Ligii Campionilor", a spus tehnicianul spaniol. Englezii, care vor ajunge la Bucureşti în această seară, au renunţat să mai susţină antrenamentul oficial.

RĂDOI CONTRA OLĂROIU
Fostul căpitan al Stelei Mirel Rădoi, în prezent la formaţia Al Hilal Ryadh, din Arabia Saudită, îl va înfrunta astăzi, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor Asiei, pe fostul său antrenor Cosmin Olăroiu, aflat pe banca tehnică a echipei Al Sadd, din Qatar. Meciul este programat pe terenul lui Al Sadd, de la ora României 17:00. Rădoi şi Olăroiu, care au lucrat împreună la Steaua şi la Al Hilal, se vor afla pentru prima oară faţă în faţă de când au părăsit campionatul României. Rădoi a ajuns la Al Hilal în vara lui 2009, la cererea lui Olăroiu, în schimbul sumei de 6 milioane de dolari.

VARGA VREA LA RAPID
Principalul acţionar al grupării de lângă Podul Grant, George Copos, susţine că Dacian Varga îşi doreşte să vină în Giuleşti, dar că totul depinde de patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman. "Din ce ştiu eu, Varga vrea să vină să joace la Rapid, dar Şiman este cel care va decide. S-a întors din Italia şi urmează să ne întâlnim şi să discutăm", a declarat Copos. În ceea ce-l priveşte pe Tibi Bălan, celălalt "student" care a evoluat cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, Copos a spus că îi apreciază calităţile, dar şi că Rapid are deja două soluţii foarte bune pe postul lui, Herea şi Spadacio.

×
Subiecte în articol: sport