x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Feb 2010   •   00:00

25 februarie 2010



"ŞTIINŢA", ÎN BĂNIE?
Universitatea Craiova nu va putea susţine la Turnu-Severin meciul cu Gaz Metan, programat sâmbătă, ora 14:00, pe motiv că municipiul mehedinţean se află la o distanţă mai mare de 50 de kilometri de sediul clubului. Responsabilii grupării din Bănie au anunţat ieri că se află în imposibilitatea de a organiza partida, deoarece nici Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova nu poate fi folosit, pentru că nu există un contract valabil de închiriere, iar echipa riscă să piardă cu 0-3. În replică, Primăria din Craiova a anunţat imediat că este dispusă să reia discuţiile privind concesionarea arenei pe suma simbolică de 1 euro pe lună. (M. Morcov)

A MURIT SALOMIR SR
În noaptea de marţi spre miercuri a încetat din viaţă, la aproape 65 de ani, după o lungă suferinţă, fostul arbitru FIFA Mircea Salomir. Născut la 1 mai 1945, la Turda, Mircea Salomir a jucat fotbal la Cugir, Gloria Bistriţa şi "U" Cluj, retrăgându-se în 1977. Ulterior s-a dedicat arbitrajului, fiind promovat în lotul A în 1979, pentru ca în 1981 să obţină ecusonul FIFA. Între 1979 şi 1993 a arbitrat 221 de meciuri în Divizia A şi 40 de jocuri internaţionale. După ce a încheiat activitatea de arbitru, a devenit observator atât pe plan intern, cât şi internaţional. Fiul lui Mircea Salomir, Marian Salomir, a fost şi el arbitru internaţional.

PEPE MORENO, LA GSP TV
Astăzi, de la ora 23:15, la GSP TV, Pepe Moreno face confesiuni echipei de la FootbALL Inclusive: Daniel Prodan cântă, iar fotbalul devine sport extrem din cauza vremii! Serbările Zăpezii din Ghencea, Daniel Prodan cântând muzică populară, fotbalul combinat cu lupte în noroi sunt câteva dintre subiectele abordate în rubricile emisiunii prezentate de Anca Rusu. Echipa emisiunii îl va duce pe Spadacio la Uzinele Griviţa pentru un curs intensiv de istorie a Rapidului, iar Pepe Moreno vorbeşte despre cât de mult iubeşte România, despre înjurăturile româneşti şi despre cum intenţionează să investească banii câştigaţi la Steaua.

STEAUA, DOAR AMENDĂ
Echipa Steaua va putea să joace în continuare meciurile de pe teren propriu cu spectatori. În urma incidentelor de la jocul cu Ceahlăul, întrerupt 10 minute deoarece fanii au aruncat în teren cu bulgări, Comisia de Disciplină a LPF a decis ieri ca formaţia din Ghencea să primească doar o amendă de 60.000 RON, dar nu a obligat-o să dispute următoarele meciuri fără spectatori. Antrenorul Ceahlăului, Gheorghe Mulţescu, şi mijlocaşul stelist Bănel Nicoliţă, ambii eliminaţi, au primit două etape, respectiv o etapă de suspendare. Un alt stelist, Eugen Baciu, a primit trei etape de suspendare şi 10.000 RON amendă pentru gesturi obscene.

×
Subiecte în articol: sport