x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Mar 2010   •   00:00

9 martie 2010



STANCU, OUT CU ITALIA
Naţionala de tineret a României întâlneşte mâine pe Stadionul Giuleşti (ora 14:00, în direct la TVR 2) echipa similară a Italiei, într-un meci contând pentru grupa A a "International Challenge Trophy". Printre jucătorii selecţionaţi de Răzvan Lucescu se află Tătăruşanu, Tudose, Chiacu, Onicaş, Ioniţă şi Alexe. Accidentaţi în ultimele meciuri de campionat, Stancu şi Deac nu au putut răspunde convocării, în locul ultimului fiind chemat Andrei Ionescu. Până în acest moment, în grupa A s-a mai disputat doar partida Malta - Italia 1-3. În următoarele meciuri, România va întâlni Malta (21 aprilie) şi Belgia (11 mai), ambele în deplasare.

GOIAN, ÎN ASCENSIUNE
Evoluţiie lui Dorin Goian la Palermo sunt din ce în ce mai bune, apreciază presa italiană după partida pe care echipa sa a câştigat-o cu 1-0 în faţa lui Livorno. "Colaborarea cu Kjaer nu este încă la cote maxime, dar a jucat bine şi a fost aproape de un gol cu capul", a notat site-ul mediagol.it, în timp ce tuttomercatoweb.com a scris: "Nu a oferit spaţii şi i-a anulat lui Lucarelli toate cornerele". Ştefan Radu a fost şi el titular la Lazio în meciul cu Sampdoria, pe care romanii l-au pierdut cu 2-1. Presa a remarcat eforturile românului de a limita "daunele din apărarea lazială", considerându-l cel mai puţin slab dintre fundaşi.

HCM ARE AZI EMOŢII
Echipa masculină de handbal HCM Constanţa va afla astăzi, în urma tragerii la sorţi de la Viena, numele adversarului din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Campioana României, calificată în premieră în această fază a competiţiei, a fost învinsă de Pick Szeged cu scorul de 35-25 în ultimul meci din grupa principală, clasându-se pe locul 4, după Montpellier, Chekhovskie Medvedi şi Valladolid. HCM a fost repartizată în ultima urnă valorică şi va întâlni o câştigătoare de grupă, alta decât Montpellier. Aceasta se va alege dintre Kiel, Ciudad Real şi Veszprem. Indiferent de adversar, HCM va disputa meciul tur pe teren propriu.

BUTE, AMENINŢAT
Boxerul columbian Edison Miranda, pe care Lucian Bute îl va întâlni la 17 aprilie la Montreal, într-un meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie (versiunea IBF), l-a avertizat pe român că ştie deja cum îl va deposeda de centura de campion al lumii. "Am un plan care să asigure că voi deveni campion la 17 aprilie. Întotdeauna le ofer fanilor o luptă, este ceea ce ei doresc. Sunt obişnuit să boxez în ale ţări, astfel că nu mă va afecta faptul că mă voi confrunta cu Bute în oraşul său", a declarat Miranda. Neînvins în carieră, Bute şi-a apărat până acum de patru ori titlul, el având 25 de victorii, din care 20 prin KO.

×
Subiecte în articol: sport