x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

06 Aug 2005   •   00:00

Marius Niculae va juca in Serie A

Marius Niculae a ajuns la un acord cu o grupare italiana in privinta unui transfer, insa nu a dorit sa dezvaluie numele acesteia. "Intr-o saptamana, maximum doua, voi spune despre ce echipa este vorba", a declarat "Sageata" pentru Radio Renascenca. Niculae s-a plans de felul in care a fost tratat la Sporting Lisabona, club care i-a propus un nou contract, dar cu o reducere a salariului de 70%. "Am 24 de ani. Cred ca meritam ceva mai mult. Dinamo imi facuse o oferta similara cu aceea a lui Sporting", a adaugat romanul.

FC Arges - L-a anihilat pe Van Nistelrooy!

Dragos Radu si Robert Neagoe, doi dintre jucatorii pe care Sorin Cartu i-a exclus din lot, vor fi imprumutati pentru un an in Belgia, la echipa Royal Antwerp. Cei doi au evoluat pentru noua lor echipa intr-un "amical" cu Manchester United, castigat de "diavolii rosii" cu 6-1. Romanii au intrat la pauza, atunci cand britanicii conduceau deja cu 5-0. Dragos Radu a primit sarcina sa-l marcheze pe Van Nistelrooy, care marcase 3 goluri pana atunci. Introducerea lui Radu pe teren a insemnat si anihilarea atacantului olandez, care nu a mai reusit sa marcheze. Robert Neagoe l-a blocat perfect pe Cristiano Ronaldo. (Andrei Nicolescu)

Poli Iasi - Un Maybach pentru Popa

Patronul Stelei nu mai este singurul posesor de Maybach din Divizia A, avand un rival in acest sens. Este vorba de antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, care a primit luxoasa limuzina cadou din partea directorului economic al gruparii iesene, Neculai Ciulu. Din pacate pentru tehnician, este vorba doar de o miniatura. "O primesc bucuros, mai ales ca e vorba de un cadou. Am deja o masina cumparata in leasing, nu cred ca as mai fi putut suporta din salariul meu o alta rata", a declarat tehnicianul gruparii din Copou. La randul sau, Ciulu a glumit: "Am vrut sa fie al 5-lea posesor de Maybach din tara".

Amical - Mutu, convocat pentru Lisabona

Adrian Mutu a fost convocat de catre antrenorul Fabio Capello pentru meciul amical pe care Juventus il va disputa in aceasta seara, la Lisabona, contra campioanei Portugaliei, Benfica. Capello va miza acum pe vedetele Del Piero sI Trezeguet, ambii absenti in meciul de la Timisoara, dar il va lasa la Torino pe fundasul Zebina. Partida de pe Stadionul "Da Luz" va fi precedata de prezentarea lotului Benficai.

CFR Cluj - Il vor pe Petre Marin

Ajunsi in finala Cupei UEFA Intertoto, clujenii cauta in continuare jucatori prin care sa creasca valoarea echipei. Urmatorul vizat este fundasul stanga Petre Marin, aflat sub contract cu Steaua. Antrenorul Dorinel Munteanu a mers ieri dimineata acasa la fostul sau coechipier, discutand detaliile unui eventual transfer. Stelistul este si el tentat sa joace pentru CFR Cluj, mai ales ca Gigi Becali nu i-a achitat nici acum prima pentru castigarea campionatului si ultimele rate contractuale. Petre Marin n-a mai evoluat in ultima vreme, fiind accidentat.

Sp. Studentesc - Petrescu se evita cu Siman

Antrenorul Sportului Studentesc, Dan Petrescu, a amenintat in mai multe randuri in aceasta vara ca se gandeste sa plece de la echipa, avand in vedere politica de transferuri a presedintelui Vasile Siman. Oficialul gruparii din Regie a vandut doi dintre jucatorii de baza, pe internationalul Gigel Bucur si pe Sorin Radoi, ambii la Poli Timisoara, insa nu a cumparat nimic in schimb, starnind mania "Bursucului". Chiar daca, ulterior, a revenit la sentimente mai bune, Petrescu si Siman se evita reciproc, conform unor surse din cadrul echipei. (Gabi Golea)
×
Subiecte în articol: sport