x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stirile zilei

Stirile zilei

18 Iun 2005   •   00:00

Pavel - Hanescu, "dublu" la Wimbledon

Andrei Pavel va face pereche cu Victor Hanescu in proba de dublu la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Cei doi vor evolua pentru prima data impreuna, scopul fiind rodarea echipei pentru meciul de Cupa Davis cu Croatia, care va avea loc intre 15 si 17 iulie, varianta Pavel - Hanescu la dublu fiind aleasa dupa ce varianta cu Gabriel Trifu nu a dat satisfactie in ultimul timp. In primul tur al turneului, jucatorii romani vor intalni chiar un viitor adversar din Cupa Davis, pe Ivan Ljubicici, care face pereche cu italianul Uros Vico.

RAPID. Ionel Tersinio Gane si clubul giulestean au ajuns la un acord privind rezilierea de comun acord a contractului, atacantul devenind astfel jucator liber. In sezonul recent incheiat, Gane, in varsta de 33 de ani, a jucat opt meciuri pentru Rapid, inscriind un singur gol. El a fost transferat de Rapid in retur, dupa ce in turul campionatului adunase cinci prezente in tricoul Universitatii Craiova si se transferase ulterior in China, la Tianjin Teda.

UCRAINA. Sahtior Donetk a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, pe Dinamo Kiev, in ultima etapa a campionatului Ucrainei. Desi aveau titlul asigurat inaintea acestui ultim meci, fotbalistii lui Sahtior, grupare la care evolueaza Cosmin Barcauan, Flavius Stoican, Razvan Rat si Ciprian Marica, au avut o prima de victorie de 50.000 de dolari. "Sunt bucuros ca mi-am indeplinit promisiunea de a o aduce pe Sahtior in top. Principalul nostru obiectiv va fi sa trecem de grupele Ligii Campionilor si, implicit, sa ne calificam in primavara europeana", a spus antrenorul Mircea Lucescu.

CUPA INTERTOTO. Astazi va avea loc prima mansa din turul intai al Cupei UEFA Intertoto, competitie la care participa si doua echipe romanesti. CFR Cluj va intalni, de la ora 18:00, echipa lituaniana FK Vektra Vilnius, in timp ce Gloria Bistrita va juca in Cipru cu Olympiakos Nicosia. Returul va avea loc peste o saptamana, la Vilnius, respectiv Bistrita.

×
Subiecte în articol: sport