x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stranieri - Chivu, incotro?

Stranieri - Chivu, incotro?

23 Iul 2005   •   00:00

Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, va afla intr-o zi sau doua ce destinatie va urma pentru sezonul viitor. In timp ce cotidianul Gazzetta dello Sport sustine ca Inter a oferit 18 milioane de euro, iar impresarul Gica Popescu confirma interesul milanezilor, antrenorul Romei, Luciano Spaletti, a anuntat ca "Chivu nu se misca de aici!".

NEGOCIERI. Popescu a declarat ca asteapta din ora in ora ca Inter si Roma sa se inteleaga in privinta transferului. "Noi asteptam acum ca cele doua cluburi sa ajunga la un acord, dupa care noi, impresarii, ne vom intra in rol. Pana atunci nu putem face nimic. Asteptam", a spus agentul FIFA. Cotidianul Gazzetta dello Sport sustine ca milanezii au oferit 18 milioane de euro si subliniaza ca Roma are urgenta nevoie de bani.

NEGARE. Antrenorul Romei, Luciano Spalletti, avea alta parere: "Chivu nu se misca de aici, o spune chiar si el, iar eu sunt convins de acest lucru. Voi continua sa antrenez, sa lucrez cu jucatorii pe care ii am. Vrem sa pastram acest grup", a precizat noul tehnician al gruparii din capitala Italiei. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport