x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Studenţii", în stand-by

"Studenţii", în stand-by

04 Mar 2010   •   00:00
"Studenţii", în stand-by
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Anunţată de giuleşteni pentru ziua de ieri, prezentarea oficială a lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan va avea loc abia astăzi. Asta dacă nu cumva tratativele dintre George Copos şi Vasile Şiman au eşuat.

Telenovela Dacian Varga (foto) şi Tiberiu Bălan la Rapid şi-a consumat un nou episod. Daţi ca sigur la gruparea de lângă Podul Grant, cei doi jucători urmau să fie prezentaţi oficial ieri, împreună cu fundaşul uruguayan Diego Ciz. Stupoare însă! Ceremonia, programată la ora 18:00, la Hotelul Crowne Plaza, nu a mai avut loc.

O veste cât se poate de proastă pentru Nae Manea, care începuse să-şi facă deja planuri cu cei doi "studenţi", în condiţiile în care pentru meciul cu FC Timişoara are la dispoziţie un lot extrem de subţire. Concret, Varga şi Bălan urmau să fie folosiţi de tehnicianul "vişiniilor" încă din primul minut al jocului cu bănăţenii, în locul accidentatului Herea, respectiv al lui Costin Lazăr, suspendat pentru această partidă.

Acum, lui Nae Manea nu i-a mai rămas decât să aştepte ziua de azi, când se va convinge singur dacă patronul Sportului, Vasile Şiman, s-a grăbit ori ba atunci când a anunţat că "Rapid îi are până la vară pe Varga şi pe Bălan".

 

"Egalul e bun"
Viitoarea adversară a Rapidului, FC Timişoara, l-a prezentat ieri pe Răzvan Cociş, iar cu această ocazie, tehnicianul grupării de pe Bega, Neluţu Sabău, a vorbit şi despre partida din Giuleşti, neştiind însă că transferurile lui Varga şi Bălan nu au fost încă oficializate. "Este un mare avantaj că Rapid a reuşit să-i transfere pe Varga şi pe Bălan, jucători valoroşi pe care i-am fi dorit şi noi. Cred că cei doi pot evolua fără probleme în partida cu noi, chiar dacă au ajuns de puţin timp la echipă. Eu zic însă că Timişoara poate fi considerată favorită, dar m-aş mulţumi şi cu un punct din această partidă."

×
Subiecte în articol: sport