x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Supercupa - Miza nu exista, doar ambitie

Supercupa - Miza nu exista, doar ambitie

30 Iul 2005   •   00:00
Supercupa - Miza nu exista, doar ambitie

Steaua si Dinamo deschid sezonul intern duminica seara, miza fiind Supercupa Romaniei. Meciul de pe stadionul Cotroceni va incepe de la ora 21:00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

ORGOLII. Ca intotdeauna, un meci intre marile rivale este in primul rand un derby al orgoliilor, dar, in cazul de fata, si un prilej pentru cele doua combatante de a-si masura fortele inaintea noului campionat. Avantajul Stelei este ca a jucat deja un meci oficial, la Dublin, cu Shelbourne, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul Oleg Protasov nu poate conta in acest meci pe capitanul Mirel Radoi, care isi ispaseste prima din cele patru etape de suspendare dictate de FRF. De partea cealalta, Dinamo, echipa care a anuntat cel mai mare buget din Divizia A, vrea sa demonstreze ca nu are rival in competitia interna si ca rezultatele mai putin favorabile din turneul francez s-au datorat doar adversarilor foarte puternici.

OPTIMISM. Jucatorii vicecampioanei au efectuat ieri dimineata vizita medicala inaintea noului sezon. Cu aceasta ocazie, "cainii" au declarat ca Dinamo este favorita in Supercupa, deoarece are un lot mai valoros. "Suntem favoriti. E normal, poate, pentru ca lumea ne-a vazut intr-o crestere de forma. Dupa pregatirea pe care am avut-o si tinand cont de adversarii pe care i-am intalnit in Franta, e normal sa gandeasca astfel", a declarat capitanul "cainilor", Florentin Petre. Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data in aceasta competitie, in anul 2001, cand "ros-albastrii" s-au impus cu 2-1. Dinamovistii nu au inca acest trofeu in palmares, in timp ce Steaua a castigat Supercupa de patru ori.

La fluierul arbitrului Cristi Balaj ar putea fi aliniate urmatoarele echipe: STEAUA: Hamutovski - Ogararu, Baciu, Ghionea, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - Dica, Iacob. Antrenor: Oleg Protasov.
DINAMO: Gaev - Daouda, Tamas, Moti, Pulhac - Fl. Petre, Margaritescu, Plesan, Grigorie - Cl. Niculescu, Bratu. Antrenor: Ioan Andone.

×
Subiecte în articol: sport