x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suporterii Fiorentinei joacă la LOTO pentru a plăti datoria lui Mutu către Chelsea!

Suporterii Fiorentinei joacă la LOTO pentru a plăti datoria lui Mutu către Chelsea!

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Aug 2009   •   00:00
Suporterii Fiorentinei joacă la LOTO pentru a plăti datoria lui Mutu către Chelsea!

Suporterii echipei Fiorentina, la care este legitimat Adrian Mutu, au apelat la o modalitate originală pentru a-l ajuta pe jucător să-şi plătească datoria de 17 milioane de euro către clubul Chelsea. Italienii au început să joace la LOTO în speranţa că vor câştiga potul cel mare şi îl vor putea scăpa de probleme pe idolul lor.



"Cursa pentru Jackpot-ul Superenalotto durează de ceva timp, astfel că stimulează fanteziile multor italieni. Chiar şi a fanilor echipei Fiorentinei, care s-au decis să dea asaltul către Jackpot pentru un scop "umanitar" original, acela de a câştiga premiul pentru a-i da clubului Chelsea cele 17 milioane de euro pe care atacantul echipei viola îi are de plătit lui Abramovici. În aşteptarea apelului la Tribunalul federal elveţian, suporterii Fiorentinei vor să-i asigure liniştea campionului lor. Poate chiar şi să mai facă un alt transfer, în locul preşedintelui Della Valle", informează site-ul Violanews.com, citat de impactnews.


Atacantul Adrian Mutu poate face recurs până la 15 septembrie la decizia TAS. Cei cinci avocaţi care se ocupă de cazul Mutu analizează cele 38 de pagini din decizia TAS, pentru a pregăti recursul la Tribunalul Federal Elveţian, singurul care poate pune în discuţie decizia TAS. Până atunci, fanii Fiorentinei şi ai lui Adrian Mutu speră să câştige potul cel mare şi, astfel, să-l scape pe idolul lor de probleme.


×
Subiecte în articol: sport