x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suporterii sârbi încep să vină în România

Suporterii sârbi încep să vină în România

28 Mar 2009   •   00:00

Peste 300 de suporteri sârbi au tranzitat, în această dimineaţă, punctul de trece a frontierei cu Serbia de la Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi, deplasându-se la Constanţa pentru a participa la meciul România-Serbia, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisraul şef Valeriu Pera, traficul prin Vama Porţile de Fier I s-a dublat începând cu noaptea de vineri, când suborterii naţionalei Serbiei au început să treacă vama pentru a ajunge la Constanţa. "Sâmbătă dimineaţă, au trecut prin Vama Porţile de Fier I şase autocare şi cinci microbuze, dar şi maşini mici cu suporteri sârbi, deplasându-se la Constanţa. este vorba despre aproximativ 320 de persoane care nu au creat incidente în vamă. Sperăm să fie la fel de liniştiţi şi la întoarcerea de la Constanţa", a spus Pera.

Autocarele şi microbuzele cu suporterii au fost conduse de echipe ale Jamdarmeriei Mehedinţi până la ieşirea din Drobeta Turnu Severin, fără să fie semnalate incidente. Componenţii naţionalei Serbiei au efectuat, vineri seară, pe Stadionul Farul din Constanţa, antrenamentul oficial înaintea partidei cu România, din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale. Antrenamentul era programat la ora 19.30, însă jucătorii au ieşit la şedinţa de pregătire încă de la ora 19.00.
Reprezentativa României va întâlni Serbia (Stadionul Farul din Constanţa, sâmbătă, de la ora 20.45) şi Austria (Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, miercuri, de la ora 21.30), în grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport