x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tănase, stelist cu acte

Tănase, stelist cu acte

de Elly Cîrstea    |    07 Aug 2009   •   00:00
Tănase, stelist cu acte
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Intact Images

Roş-albaştrii au câştigat lupta cu nemţii de la FC Köln pentru semnătura internaţionalului Cristian Tănase. Sprijinit puternic de vărul său, Ioan Becali, Gigi Becali a ajuns ieri la o înţelegere cu Andrei Penescu pentru un transfer pe cinci ani al jucătorului.



Tănase va semna, cel mai probabil, astăzi, contractul pe cinci sezoane, urmând a primi un salariu de 120.000 de euro pe an. Steaua va plăti celor de la FC Argeş 1.800.000 de euro, iar piteştenii vor primi 50% din suma unui eventual transfer în străinătate.

"Nu îmi pare rău că nu am plecat în străi­nă­tate, pentru că şi Steaua este un club foar­te mare. Mă bucur că s-a ajuns la un acord, pentru că în acest fel pot să joc şi pot să rămân în vederile selecţionerului", a spus Tănase, care a adăugat că sâmbătă se va prezenta în cantonamentul Stelei.

Însoţit de Ioan Becali, Ilie şi Andrei Pe­nescu, Gigi Becali a încercat ieri, în jurul orei 15:00, să-l viziteze pe Cornel Penescu la Penitenciarul Colibaşi, însă nici de data aceasta nu a reuşit să pătrundă în incintă.

GOIAN, LÂNGĂ ZENGA
După zeci de zvonuri neconcretizate şi după o aşteptare parcă nesfârşită, stoperul Stelei, Dorin Goian, a reuşit în sfâr­şit să-şi găsească o echipă în străinătate. Conform procuratorului Ioan Becali, internaţionalul şi-a dat ieri acordul, prin fax, pentru un contract pe patru ani cu echipa lui Walter Zenga, Palermo. Steaua va primi în schimbul său 2 mi­lioane de euro, iar jucătorul va avea un salariu stagional de 550.000 de euro. Documentele necesare transferului vor fi parafate în cursul zilei de astăzi.

×
Subiecte în articol: sport