x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenis - Inapoi la turnee

Tenis - Inapoi la turnee

de Mihai Igirosanu    |    19 Iul 2005   •   00:00
Tenis - Inapoi la turnee

Dupa infrangerea de la Split, tenismenii romani vor reveni in circuitul de turnee ATP. Romania va juca la inceputul anului viitor in primul tur al Grupei Mondiale.

Dupa infrangerea de la Split, tenismenii romani vor reveni in circuitul de turnee ATP. Romania va juca la inceputul anului viitor in primul tur al Grupei Mondiale, iar prezenta in sferturi a adus 190.000 de dolari in bugetul FR de Tenis. Un posibil succes in Croatia ar fi adus inca 130.000 de dolari.

OCUPATI. Andrei Pavel (foto) si-a dezvaluit programul din perioada urmatoare. "Astazi plec spre Stuttgart, unde voi juca pe zgura, la fel ca si saptamana viitoare in Austria, la Kitzbuhel. Apoi o sa trec pe cimentul nord-american, la Montreal si Cincinatti, cele doua turnee de Masters Series", a declarat Pavel, care va juca direct in turul 2 la Stuttgart. In acelasi turneu va concura si Razvan Sabau, care in runda inaugurala il va intalni pe argentinianul Carlos Berlocq. La randul sau, Victor Hanescu va merge in Olanda, unde astazi va lua startul in turneul de la Amersfoot. El a fost desemnat cap de serie nr. 6.

×
Subiecte în articol: sport