x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la turneul WTA de la Hiroshima

Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la turneul WTA de la Hiroshima

12 Sep 2019   •   11:46
Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la turneul WTA de la Hiroshima
Sursa foto: Captura Video

Tenismena Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Hiroshima, Japonia, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a dispus cu 7-6 (1), 7-5 de nipona Kurumi Nara. Românca a obţinut victoria după o oră şi 48 de minute, la prima sa confruntare cu Nara (27 ani, 182 WTA).

În primul set, Buzărnescu a fost condusă cu 2-0, 4-1 şi 5-2 de Nara, a reuşit să revină şi să egaleze, 5-5, după care a condus cu 6-5. Buzărnescu a dominat tiebreak-ul, adjudecat cu 7-1. În setul secund, Buzărnescu s-a desprins la 4-2 după ce salvase două mingi de break, imediat şi-a pierdut serviciul şi a fost egalată, 4-4, dar a reuşit să încheie setul cu break (7-5).
Buzărnescu a făcut nu mai puţin de 9 duble greşeli în acest meci, faţă de 3 ale adversarei.

Românca şi-a asigurat un cec de 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi va înfrunta o belgiancă, învingătoarea dintre Alison van Uytvanck şi Kirsten Flipkens.

Este pentru a treia oară când Buzărnescu reuşeşte să lege două victorii în acest an, după Roma şi Charleston, unde s-a oprit de fiecare dată în optimi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis