x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TERTIP - Lucescu, folosit

TERTIP - Lucescu, folosit

de Madalina Corbeanu    |    28 Noi 2006   •   00:00
TERTIP - Lucescu, folosit

Presa din Turcia continua sa scrie ca Mircea Lucescu este dorit de presedintele clubului Besiktas, Yildirim Demiroren, si ca cele doua parti ar fi ajuns la un acord de principiu, urmand ca "Il Luce" sa revina la carma echipei pe care a mai antrenat-o in perioada 2002-2004.

Presa din Turcia continua sa scrie ca Mircea Lucescu este dorit de presedintele clubului Besiktas, Yildirim Demiroren, si ca cele doua parti ar fi ajuns la un acord de principiu, urmand ca "Il Luce" sa revina la carma echipei pe care a mai antrenat-o in perioada 2002-2004. Ziarul Fanatik a redat chiar si o convorbire telefonica dintre conducerea gruparii din Istanbul si antrenorul roman.
"Trebuie ca in cantonamentul din Antalya, care va incepe la 2 ianuarie, sa te afli la conducerea tehnica a echipei Besiktas. Grabeste-te", i-a spus Demiroren lui Lucescu.

FALS. Cu toate acestea, tehnicianul roman nu a dat nici un semn ca vrea sa plece de la Sahtior Donetk. Mai mult, un fost oficial al clubului Besiktas, Hasmet Bedii Kurum, a declarat ca numele lui Mircea Lucescu este folosit pentru a se masca parcursul slab de acum al formatiei din Istanbul si ca romanul nu stie nimic in legatura cu speculatiile legate de eventuala sa revenire la gruparea turca. "Acestea sunt stiri care sunt scrise la cerere. Este o tactica folosita pentru ca oamenii sa se gandeasca la lucruri pozitive. Nu este nimic adevarat", a afirmat Bedii Kurum. ()

×
Subiecte în articol: sport