x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - S-au înecat la mal

Tineret - S-au înecat la mal

de Marius Mihalcea    |    10 Sep 2008   •   00:00
Tineret - S-au înecat la mal

Neînvinsă în precedentele şapte partide, echipa naţională de tineret a României a pierdut aseară, scor 0-3, la Iaşi, meciul cu reprezentativa Ţării Galilor şi a ratat accederea la barajul de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia.



Neînvinsă în precedentele şapte partide, echipa naţională de tineret a României a pierdut aseară, scor 0-3, la Iaşi, meciul cu reprezentativa Ţării Galilor şi a ratat accederea la barajul de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia. "Tricolorii mici" au terminat grupa a 10-a preliminară abia pe locul trei, în spatele Ţării Galilor şi a Franţei, care, tot aseară, a cîştigat cu 1-0 partida disputată în deplasare cu Bosnia. Golurile galezilor au fost marcate de Williams (’9), Church (’58) şi de Wiggins (’65).

REACŢII. "Galezii au fost mai buni. Calificarea s-a ratat acum, nu cînd am remizat cu Bosnia. Trebuie să o luăm de la capăt", a spus după meci directorul Departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea. Eşecul înregistrat de naţionala Under 21 i-a dat posbilitatea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, să lanseze un nou atac la adresa lui Prunea, cu care se află de mai mult timp în conflict. "Am ştiut că se va ajunge în situaţia asta încă de cînd echipele naţionale au fost date pe mîna unor infantili. Ne punem întrebarea cum este dat la o parte Pantea şi cum este adus la echipa de tineret un şantajist. Dacă nu ne trezim, vom ajunge de rîsul Europei. Trebuie să aducem la conducere oameni capabili, nu şantajişti", a spus şeful LPF la GSP TV.

×
Subiecte în articol: sport