x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Totul sau nimic pentru Dinamo

Totul sau nimic pentru Dinamo

16 Sep 2004   •   00:00

Declaratia "vicelui" Gigi Netoiu spune totul despre importanta dublei manse cu Partizan: "Am discutat cu baietii si sunt constienti ca o calificare ar insemna enorm pentru imaginea lor". "Cainii" sunt motivati, prima de calificare fiind de 5.000 de dolari.

OPINII. "Am incredere ca echipa se va mobiliza si va reusi calificarea in grupele Cupei UEFA. De altfel, acesta este si obiectivul principal in acest moment", a declarat directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea. La randul sau, antrenorul Ioan Andone a spus ca se gandeste la demisie: "Chiar daca sunt sustinut de toata lumea, cand rezultatele nu apar ma ridic si plec. Nu pot sta in calea rezultatelor lui Dinamo. E mai usor sa schimbi un antrenor decat 22 de jucatori. Cred insa intr-un rezultat pozitiv cu Partizan".

SCANDAL. Adversarii dinamovistilor nu au nici ei motive de liniste. Antrenorul Vladimir Vermezovici este in plin scandal cu suporterii, care nu il mai doresc la echipa. Altfel, delegatia dinamovista a ajuns ieri dupa pranz la Belgrad si s-a cazat la Hotelul Hyatt. Aseara, de la ora meciului (21:00), Ioan Andone a avut programat antrenamentul oficial.

SPERANTA

"Eu sunt responsabil pentru rezultate. Sper ca la Belgrad sa fie un nou inceput pentru noi" - Ioan Andone

"CAINELE" LACATUS

Unul dintre "secunzii" echipei nationale, Marius Lacatus, a efectuat deplasarea la Belgrad alaturi de lotul dinamovist, fiind trimis de selectionerul Anghel Iordanescu. "Fiara" a surprins cand a spus ca va fi un suporter al "cainilor", cunoscut fiind trecutul sau stelist: "Pentru prima oara in viata voi tine cu Dinamo. Este in interesul fotbalului romanesc sa obtina calificarea. Eu sunt convins ca echipa isi va reveni si va obtine un rezultat bun cu Partizan". In acelasi avion a calatorit si intreaga conducere dinamovista, cu totii aratandu-se optimisti.
×
Subiecte în articol: sport