x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trafic de droguri - Mutu, audiat la Cluj?

Trafic de droguri - Mutu, audiat la Cluj?

21 Iul 2005   •   00:00

Fotbalistul Adrian Mutu ar putea fi audiat la Cluj, dupa ce un student harghitean cercetat intr-un dosar pentru trafic si consum de droguri a facut un denunt pe numele acestuia.

Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata, Mircea Hrudei, tanarul a fost retinut alaturi de alti cinci harghiteni, in luna mai, acestia fiind suspectati ca fac parte dintr-o retea de traficanti de droguri. Procurorii au stabilit ca drogurile erau aduse din tarile nordice in Ungaria, apoi ajungeau in Romania. Avocatul unuia dintre studentii retinuti a depus o plangere, in care, printre numele consumatorilor, apare si cel al lui Adrian Mutu.

Potrivit lui Hrubei, in denuntul respectiv studentul nu da amanunte daca l-a cunoscut pe fotbalist, daca a luat droguri de la el sau stie acest lucru de la alti membri ai retelei, ci doar citeaza o prevedere legislativa conform careia un consumator de droguri poate primi o pedeapsa mai mica daca denunta un alt consumator. Anchetatorii vor face cercetari si, in functie de rezultat, vor decide daca Mutu va fi audiat sau nu la Cluj.

×
Subiecte în articol: sport