x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Tricolorii" - Maine e Seara Campionilor

"Tricolorii" - Maine e Seara Campionilor

15 Iul 2005   •   00:00
"Tricolorii" - Maine e Seara Campionilor

Dana Deac i-a avut ca invitati ieri-dimineata, la emisiunea "Cafeaua cu Sare", difuzata de Antena 3, pe cunoscutul fotbalist Gica Popescu si pe Daniel Nanu, scriitor si ziarist al Gazetei Sporturilor.
Intalnirea a fost ocazionata, in primul rand, de Seara Campionilor - meciul spectacol Romania ’94 - Brazilia ’94 de maine - care promite sa devina evenimentul sportiv al anului, si de lansarea albumului omagial "Tricolorii - Albumul de aur al echipei nationale", ingrijit si realizat de Daniel Nanu. Albumul contine informatii si fotografii, portrete, povesti despre destine de exceptie si talente controversate ale unora dintre cei mai reprezentativi sportivi din echipa nationala de fotbal a Romaniei.
Lansarea acestei lucrari se va face sambata, cu ocazia meciului Romania ’94 - Brazilia ’94, disputat sub egida "Visul unei nopti de vara", ce va avea loc la Timisoara. Evenimentul are mai mult decat o semnificatie pur sportiva: fondurile realizate in urma vanzarii biletelor vor fi donate sinistratilor din zonele calamitate de inundatiile din ultima perioada. (Ela Moroiu)

×
Subiecte în articol: sport