x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport TURCIA / "Regele" infrant

TURCIA / "Regele" infrant

23 Mai 2005   •   00:00

Galatasaray a pierdut derby-ul cu Fenerbahce si risca sa nu prinda nici macar Liga Campionilor. In schimb, echipa lui Christoph Daum a devenit campioana.



  • de DELIA GOMOESCU

  • ANTITEZA. Serkan (stanga) si Marco Aurelio (dreapta) se bucura, in timp ce elevii lui Hagi si-au plecat capul
    Dupa ce Galatasaray a invins cu 5-1 pe Fenerbahce in finala Cupei Turciei, toata suflarea "galben-rosie" isi imagina ca echipa lui Gheorghe Hagi va repeta isprava si in campionat. Daca ar fi castigat, Cim Bom s-ar fi apropiat la doar un punct de lider, iar in ultima etapa se putea intampla orice. Dar socoteala "Regelui" din cantonamentul de la Florya nu s-a potrivit deloc cu realitatea de pe stadionul "Saracaoglu".

    PE TREI. Nobre a marcat in minutul 66, iar scorul de 1-0 a fost suficient pentru a le asigura celor de la Fenerbahce cel de-al 16 titlu de campioni din istorie. Iar pentru Galata vestile rele nu s-au oprit aici. "Leii" au cazut pe locul 3, fiind depasiti de Trabzonspor si risca sa piarda participarea in Liga Campionilor.

    ADIO. Potrivit cotidianului Star, conducerea lui Cim Bom a decis, intr-o sedinta care a avut loc dupa meciul de duminica, sa-l demita pe antrenorul roman. Clubul ar fi urmat sa anunte hotararea in cursul zilei de ieri. In schimb, Vatan scrie ca Hagi insusi va demisiona, dar dupa partida cu Denizli, din ultima etapa.

    ACUZE
    Asa cum s-a intamplat frecvent in actuala editie de campionat, presa turca l-a criticat pe tehnicianul roman si dupa derby-ul cu Fener. Motivul: schimbarile facute.

    "A demonstrat inca o data ca nu este antrenor, atunci cand l-a scos din joc pe cel mai bun jucator al echipei sale, Ribery, si l-a schimbat cu Arif", scrie Fotomac.
    ×
    Subiecte în articol: sport