x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - FC BRASOV / Care pe care

"U" CRAIOVA - FC BRASOV / Care pe care

03 Mai 2005   •   00:00

In primavara lui 2000, Universitatea intalnea pe FC Brasov la Craiova intr-o partida decisiva in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Oltenii au invins atunci cu 1-0 dupa autogolul lui Bodea, in vreme ce oaspetii au scapat miraculos de Divizia B in ultima etapa, prin jocul rezultatelor. La ora actuala, cele doua formatii se afla in situatii aproape identice. Dupa ce a cules cinci puncte in trei meciuri, Craiova nu are azi decat varianta victoriei, un singur pas gresit acasa fiind echivalent cu parasirea primei scene. De partea cealalta, FC Brasov pare deja condamnata, dar un eventual succes in Banie al formatiei de sub Tampa poate reaprinde sperantele "stegarilor".

DONATIE. Oficialii Universitatii au stabilit ca doi oameni sa poata intra pe un singur bilet, care costa 50.000 de lei, iar toate incasarile sa fie donate sinistratilor din judetul Timis. Totodata, Dinel Staicu si-a anuntat ieri jucatorii ca prima de victorie este de 15.000 de dolari, bani care vor fi impartiti in vestiar. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport