x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Marian Bondrea crede in minuni

"U" CRAIOVA - Marian Bondrea crede in minuni

06 Mai 2005   •   00:00

Antrenorul Universitatii Craiova, Marian Bondrea (foto), considera ca echipa sa mai are sanse de a se salva de la retrogradare.

Tehnicianul spune ca meciul de azi, de la Timisoara, este capital. "O victorie la Poli ne-ar face sa ne gandim ca am invins Brasovul acasa si ca am pierdut pe Bega. Ne-ar mai trebui doua puncte de afara si sa castigam totul acasa pentru a evita retrogradarea!", a declarat Bondrea.

GREUTATI. Chiar daca antrenorul este optimist, la nivelul jucatorilor atmosfera este apasatoare. Acestia nu si-au primit banii din contracte, iar Dinel Staicu a declarat ca va plati doar deplasarile echipei si masa. "Pe jucatori ii apasa situatia, nu este usor sa nu stii ce stapan ai. In plus, nu este usor sa parcurgi peste 3.000 de kilometri in 10 zile. M-am uitat pe programul adversarelor directe si am parcurs cei mai multi kilometri", a remarcat tehnicianul.

MODIFICARI. Fata de echipa din ultimele etape, Bondrea va face cateva modificari. Astfel, nu va apela la serviciile lui Moti si Zeno Bundea, care vor fi inlocuiti cu Feleaga si tanarul Dananae. Desi a gafat in partida cu FC Brasov, capitanul Corneliu Papura nu-si va pierde locul in echipa de start: "Am discutat cu Cornel, si-a revenit. Oricum, nu are cea mai mare parte de vina. Trebuia sa fie dublat de colegi, cel putin la golul trei". (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport