x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova - Papura a plecat in Franta

"U" Craiova - Papura a plecat in Franta

24 Mai 2005   •   00:00

Dinel Staicu lichideaza Universitatea Craiova cu o frenezie de-a dreptul sadica. Dupa ce saptamana trecuta au plecat zece jucatori ca urmare a retrogradarii in Divizia B, ieri a fost randul altor patru fotbalisti sa-si incheie conturile cu formatia din Banie, aflata practic in pragul desfiintarii.

NEGOCIERI. "Capitanul" oltenilor, Corneliu Papura (foto), a parasit ieri Romania cu destinatia Franta, acesta fiind invitat sa poarte negocieri cu formatia de liga secunda Brest. Cu o etapa inaintea incheierii actualei editii de campionat, Brest se afla pe cea de-a saptea pozitie a clasamentului, intentionand insa ca anul viitor sa atace promovarea in primul esalon din Hexagon. In afara de aceasta oferta, Papura ar mai fi si in vizorul lui FC Toulouse..

REZILIERI. Totodata, ieri si-au reziliat contractele Bogdan Buhus si Alin Vigariu, cei doi putand acum fi legitimati de orice echipa care va fi dispusa sa la achite grila. La sediul clubului, Staicu a mai avut o discutie cu Constantin Schumacher si cu Florin Parvu, care vor evolua in ultimele doua etape pentru "Stiinta", dar la vara vor parasi si ei fosta "campioana a unei mari iubiri". (Dragos Stoica, Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport