x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA: Meciul dintre Ujpest şi Steaua nu va fi amânat

UEFA: Meciul dintre Ujpest şi Steaua nu va fi amânat

23 Iul 2009   •   00:00

Meciul dintre echipele Ujpest Budapesta şi Steaua Bucureşti, programat joi seara în cadrul manşei secunde a turului 2 preliminar al Europa League, nu va fi amânat, în ciuda ameninţării cu bomba care a tulburat somnul fotbaliştilor români, a anunţat delegatul Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Tugomir Frajman, citat de agenţia MTI.



Reprezentanţii clubului Steaua nu au solicitat amânarea meciului, deşi jucătorii români au fost obligaţi să petreacă mai multe ore în stradă, în timp ce poliţia le controla camerele de hotel, în căutarea unei bombe, a adăugat oficialul forului continental.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00,45 (ora Ungariei), delegaţia Stelei a fost contactată de către o echipa de genişti maghiari, aceştia informându-i pe oficialii clubului român că s-a primit o amenintare cu bomba în hotel, motiv pentru care s-a solicitat evacuarea camerelor de către jucătorii şi staff-ul Stelei. Operaţiunea de evacuare şi de verificare a hotelului a durat până în jurul orei 4,00 dimineaţa, când turiştii cazaţi în hotelul Sofitel din Budapesta au primit acceptul de a reveni în camere.

Meciul dintre Ujpest şi Steaua se va disputa joi seară, de la ora 20,45, pe stadionul ''Szusza Ferenc'' din Budapesta În partida tur, care a avut loc la Bucureşti, steliştii s-au impus cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Romeo Surdu şi Bogdan Stancu.

×
Subiecte în articol: sport