x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UJPEST – STEAUA : A doua noapte de război1

UJPEST – STEAUA : A doua noapte de război1

de Mihai Igirosanu    |    23 Iul 2009   •   00:00
UJPEST – STEAUA : A doua noapte de război1
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Dacă, din punct de vedere fotbalistic, Steaua deţine avantaje suficiente, iar calificarea în turul 3 preliminar al Europa League pare doar o formalitate, meciul din această seară, de pe Stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, se anunţă foarte tensionat în tribune.



Ultraşii maghiari au ameninţat în aceste zile, pe toate căile media budapestane, că se vor răzbuna pentru bannerul ofensator afişat în Ghencea de suporterii stelişti, iar atmosfera în jurul partidei este încordată. La magazinul oficial al lui Ujpest se vând ca pâinea caldă fulare şi eşarfe care înfăţişează harta Ungariei cu Transilvania inclusă, iar fanii gazdelor pregătesc românilor o primire extrem de ostilă.

STELIŞTII AU ÎNCĂ EMOŢII
Delegaţia Stelei a ajuns ieri în Ungaria, iar la plecare, preşedintele Valeriu Argăseală a declarat, printre altele, că nu se teme de fanii unguri. "Am emoţii, încă nu suntem calificaţi, chiar dacă avem un avans de două goluri din tur. Ne aşteaptă un meci greu acolo, iar atmosfera din tribune va fi ostilă. Cu toate acestea, nu va fi nici un pericol pentru suporterii Stelei care vor face deplasarea la Budapesta. Chiar ieri am stabilit ultimele detalii cu Jandarmeria şi, împreună cu forţele de ordine maghiare, vom asigura protecţia fanilor noştri", a spus Argăseală, care a adăugat că aproximativ 700 de suporteri din Bucureşti, dar şi din partea de vest a ţării, vor încuraja echipa lui Cristiano Bergodi în meciul din această seară.

Delegaţia stelistă s-a cazat la Hotelul Sofitel, iar aseară, la ora 20:00, a efectuat antrenamentul oficial pe Stadionul Szusza Ferenc. Plecarea este programată astăzi, fix la ora 0:00.


Stop transferuri
Preşedintele Valeriu Argăseală a dezvăluit că gruparea din Ghencea nu va mai efectua nici un transfer până la finalul sezonului. "Acesta este lotul final, pe aceşti jucători ne vom baza în noul sezon. Nu mai facem nici un transfer, îi aşteptăm să revină pe Emeghara şi pe Ovidiu Petre. Emeghara va fi pe gazon într-o lună şi jumătate, iar dacă toate lucrurile merg bine, Ovidiu va fi apt în două-trei luni maximum", a precizat Argăseală.

În încheiere, Argăseală s-a referit şi la situaţia lui Ionuţ Rada: "Pe Rada îl lăsăm să plece, suntem în discuţii cu două echipe, dintre care una este din Turcia". În lotul deplasat la Budapesta nu se regăseşte Pantelis Kapetanos, eliminat în tur.

×
Subiecte în articol: sport